0 oy
100 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (229 puan) tarafından
İlk çocuğum 6 aya girdik ne gibi çorbalar yapabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(2,401 puan) tarafından
Bende surada bekliyim bizde altı aylık olduk Elhamdülillah henüz corbaya gecmedik belli başlı tadimliklar bitti muhallebi yapildi sebzeler ile ama henüz corbaya gecmedik bakalım gelsin tarifler 
(229 puan) tarafından
Maşallah :) ben sadece süt ve pirinç ile yapılan çorbayı verdim ama başka ne verilir bilemedim
(2,401 puan) tarafından
Süt için erken canım anne sütü degilse tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu anlık sadece yumurta sarısı ile yapılmış yoğurt çorbası ve tarhana çorbası yedirebilirsin canım
(229 puan) tarafından
Daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum biraz daha detaylı anlatır mısınız?
tarafından
Canım yoğurt çorbasına ben kızım için iki kaşık yoğurt ve bir kaşık pirinç ve bir yumurta sarısını karıştırıp su ilave ediyorum( kendi yaptığın doğal kemik suyu ya da tavuk suyu varsa daha güzel olur) kaynayıncaya kadar karıştırıyorum soğuyunca veriyorum. Bu ayda kıyma da yiyebikeceği için kıymayı çok az kavurup bir yemek kaşığı tarhana koyuyorum onu da azıcık kavurduktan sonra suyunu koyuyorum mis gibi oluyor. Şimdi belirli besinleri tattır ki sorun olmazsa önünüzdeki aylarda kendi yediğiniz çorbalardan verebilesin
0 oy
(548 puan) tarafından
Canım ben kendimize nasıl yapıyorsam öle yaptım salçalı mercimek bazense soğanlı salcasiz lokanta usulü yani tarhata çorbası tutmac çorbasını da seviyor yoğurt çorbası sebze çorbası şehriye çorbası bazı çorbalara kıymayı kasaba üç kere çektirdik bir yemek kaşığı atıyorum içlerine kemik suyu kaynatın onlardan atiyorm aklıma gelenler bunlar
(548 puan) tarafından
Ama benimki şu an on aylık sen yavaş yavaş basla
(229 puan) tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim :)
0 oy
(122,845 puan) tarafından
alerjisi vs yoksa her turlu corba olur az az taddir
(229 puan) tarafından
Kendi içtiğim çorbalar olur mu
(122,845 puan) tarafından
ben herseydem verdim kuzeye
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ben de yenl yeni tadımları yaptırdım. Havuç, irmik ve patatesli bir çorba yaptım. Haşladım blendırdam geçirdim. Tavuk suyu ekledim. Tarhana çorbası tattırdım. Yayla çorbası tattırdım. Şu anlık bunlar :) 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kendi ictiklerimizden verdim valla hiç ayrı yapmadım ikisinede 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesii (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 92 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 174 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu

405,585 soru

12,152,020 cevap

36,570 kullanıcı

...