+1 oy
647 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,738 puan) tarafından

image

kızlar cumartesi akşamı hasta diye acile götürdük ordaki doktor bişeyi yok diyipbuhar tutturdu bide ilaç yazdı eve yolladı bşzde eczane bulamadık ilacı alamamıştık bugünde vücudunda alerji vat diye doktora götürdük isilik olmuş ama by çocuk çok tıkanmış hatta bronşit olmuş dedi cunartesi bişeyi yok dedi ilaç uazdı yolladı doktor  ama biz ilacı bıgün alcaz dedim uazdığı ilaca baktı sistemden iyikü almamışsınız o ilaç bu çocuğa çok ağır gelir dedi evde buhar makineniz yoksa yatış vercem dedi bnde yok ama alıruz dedim 6 saatte bi bu buharı almak zırunda cumaya kadar o kadar üzüldüm ki yavrum bu hale gelene kadar anlamafım. Bi duanızı alırız teyzeleri hemen iyileşsin kuzum :(

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oy çok geçmiş olsun benim oğlumda hasta rabbim şifa versin onlara:/
(1,738 puan) tarafından
Aminn inşallah çocuklara bişey olmasın ya :(
-Reklam-
0 oy
(6,361 puan) tarafından
rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa wersin bu paşaya Allah esirgesin
(1,738 puan) tarafından
Çok teşekkğr ederiz aminnnn
0 oy
tarafından
Nasil belirtiler vardi canim , 
(1,738 puan) tarafından
Hırıltı çok var burnu tıkanıyo öksürükte oluyodu ama çok değil 1 saatte 2 kete falan.
0 oy
(746 puan) tarafından
Rabbim sifalar versin inşallah hemen düzelir . Benim de kızım hasta oksuruyor burnu arada tıkanıyor ama doktor ilaç vermedi kendiliğinden geçer dedi iki hafta oldu geçmedi halen aynı.  Bu doktorlara artık güven olmuyor tek doktorla yetinmemek lazım 
(1,738 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bide dedi ki onlar pek anlamıyo doktor değil dedi mafem ddğil neden orda dyruyo
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm oğlumn da boğazı hirliyor sağlık ocağına gittim bişey yok dedi acaba baska Dr a mi gitsem belirtisi neydi cnm öksürük faln var mıydı 
(1,738 puan) tarafından
Hırıltı vardı öksürükte mesela saate 2 kere falan oluyodu . Bence götür ilerlemesin
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Cnm maalesef benim oğlumda öyle birden oluyor biz çok hastanede yattık ne kadar dikkat etsem olmuyordu bi zaman sonra anladım boğazında hırıltı oldumu götürüyordum yoksa 2 gün içinde balgam ciğerlere iniyordu bronşit oluyordu, smdi 3 yaşında 1,5 yıldır hic olmadı geçmiş olsun sizede havalarini duzgun kullan cnm solerler ztende havadan sonra aşağıdan yukarı sırtına vur :(

(1,738 puan) tarafından
Tamam canım vururum. Ne kafar korusanda olavagı varsa oluyo valla
0 oy
tarafından
geçmiş olsun canim kiyamam bide kendisi tutuyo
0 oy
(10,044 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Benim kızımda 1 ay önce bronşit olmuştu, hırıltı öksürük burun tıkanıklığı. 7 tane iğne yedi yavrum öyle toparlandı.:(

(1,738 puan) tarafından
Biz 1 tane iğne yedik cumaya kadargeçer inşallah y
0 oy
tarafından
Belirtiler neydi canım benim oğlumds balgamı var doktor atmassa bronşite çevirir dedi ya
(1,738 puan) tarafından
Hırıltı var canım hissediypdum da doktpr bişy yok deyip gönderince umursamaştım
0 oy
(69 puan) tarafından
Bizde buhar veriyoruz cnm bronşit 

Hangi ilaçları kullanıyorsun peki şuan
(1,738 puan) tarafından
2 tane var biri 12 saat biri 6 saat biri cortair diğeri ventosal.
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun :((( acil şifalar....

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
7 cevap 170 göst.
22 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (227 puan) tarafından soruldu

412,722 soru

12,426,210 cevap

45,490 kullanıcı

Kategoriler

...