Namaz kılmayı istiyorum ama dualarını bir ikitane süre tek biliyorum ama rakatlarını fazla bilmiyorum internette ten bakıyorum ama aklıma girmiyor sizce bazı rakatlarını unutsam veya şaşırsam günah olurmu namaz olmaz mı? Ya çok istiyorum kılmayı hemde çok ama yapamıyorum rakatları fazla bilmediğim için bide evde kuranım var okumasını biliyorum ve hiç açmıyorum. Sizce ne yapsamda kendimi toplayıp başlasam bide 4 aylık bebeğim var oda bırakmıyor namaz kılan arkadaşlarım bana biraz olsun akıl verin. Okuduğunuz için Allah razı olsun sizden
iman varsa, imkan vardır
Ezanvakti pro var canım. Googleplay store dan onu indir. Harikaa tek kelimeyle. Ben öyle motive oluyorum. Namaz vakti girince bildirim gönderiyor. Bildirim ayarlarını kendin değiştirebiliyorsun. İçinde namaz hocası, Kuranı Kerim, cevşen, meal, tefsir, zikirmatik, Esmaül Hüsna, kıble bulma, hicri takvim, amel defteri, Kuran Radyo, kaza takibi filan ne ararsan var. İbadete teşvik edici. Bi de kadınlar için adetli günlerde ara verme özelliği var ya herşeyi düşünmüşler. Sure olarak da Fatiha suresi ile beraber sadece İhlas ve Kevser suresini bilirsen tamam. Onlar çok kısa. Kolay ezberlersin. Sonra yavaş yavaş diğerlerini de çalışırsın. Allah hepimizi dosdoğru yola iletsin
Öncelikle yavaş yavaş süreleri ebzerle
1,493,439 soru
24,401,022 cevap
350,132 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın