0 oy
2,111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şahsen ben dişil enerjimin yüksek olmasını çok seviyorum her girdiğim ortamda hemen tavırlarımla konuşmamla saçımla başımla dikkat çekerim kahkaha atmaktan çekinmem dimdik dururum kambur durup kendimi saklamaya çalışmam insanların gözünün içine uzun uzun bakarak sohbet ederim dozunda makyajımı yaparım parfümümü sıkarm kıyafet dolabının içine güzel kokular damlatırım manikür pedikür aksatmam konuşurken kibar konuşurum eşimle tartışınca uzun uzun trip mesajları atmam lafımı söyler çekilirim eşimi olur olmadık kıskanıp sorguya çekip darlamam  devamlı güler yüzlü ve mutluyumdur evde süslenir püslenir dans ederim sporumu yaparım bakımımı yaparım eşimin yaptığı ufacık bişeyi bile yüceltip teşekkür ederim her işten geldiğinde canım eşim bizim için yoruldun mu sen der sarılır öperim eşimde bu cıvıl cıvıl hallerimi çok sever bu mutluluğumu gördükçe beni daha mutlu etmeye çalışır<3. Bunlar dışında da hem hiç gitmicek gibi sıcak davranırım hem her an gidecek gibi bir ayağım hep dışardadır beni kaybetmemeye çalışmak zorundadır. Örneğin eşim bir kariyer hedefinden bahseder ben cevap olarak derim ki senin için iyi olur tabi o zamana kadar ben belki hayatında olurum belki olmam boşanmış oluruz belki o zamana beni ilgilendirmicek senin kariyerin ama senin için iyi olur tabi derim böyle arada bir de afallatırım onu bu bi taktikdir kızlar erkekler kendilerini afallatan her an gidebileceğini hissettiren kadınlara daha çok bağlanırlar :D Bunların hepsi dişil enerjiyi yüksek tutmak adına bir bütün bence. siz nasılsınız bu konuda ? Bu arada bu dediklerimi daha ayrıntılı araştırıp kendinde uygulamak isteyen olursa adil yıldırımı açıp izleyebilir dişil enerji nasıl yükselir napınca erkeklerin ilgisi üstümüzden azalmaz herşeyi anlatıyor 

47 Cevaplar

0 oy
(377 puan) tarafından
Bana bir erkek için yaşamak ya da onu cezbetmeye çalışmak çok sacma geliyor her an cilvelesmeye hazırmış gibi takılan kadınlar çok rahatsız ediyor yanlış anlamayın yapana saygım var ama ben sevmiyorum herşeyden önce ben kendim için varım kendim için giyiniyorum kendim için bakım yapıyorum her an mutlu keyifli olamam ben de insanım kendi ayaklarımın üstünde durmaktan müthiş haz duyuyorum durana da müthiş saygı duyuyorum bir de erkek gibi her işe koşar her işimi yaparım
tarafından
Benim kendi tarzım böyle cilve ruhumda var. Erkeği cezbetme çabamda var evet çünkü ben eşimin cezbolmasını isterim hayat planım tamamen onu üzerine değil ama arada ufak tefek şeyleri bilerek yaparım oda çok işe yarıyor evlilikte aşkı canlı tutmak adına :) bu arada kendi ayaklarımın üstünde durmak da var tabi hatta benim için en önemlisi ama unutmuşum onuda sen eklemiş oldun :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıfır makyaj ama bakımlıyim esimlede yerinde güler yerinde sinirleniriz herkesin kendi davranisi ha dısaridada kendimi fazla belli etmeyi sevmem dişarıda ağır başlı olmak daha samimi oluyor ve esiminde hosuna cok gidiyor burdaki herkes esinin neyi sever neyi sevmez biliyorlar ne edeceklerinide sankim fazla övmüşsun kendini kiz:)
tarafından
Ben hayatımızdaki bir bölümü anlattım tabiki bizimde tartışmalarımız büyük kavgalarımız oluyor
0 oy
tarafından
Bende böyleyim hem evliyken hemde bekarken kendi değerimi bilen bir kadındım kadınlığım benim için çok önemli zevklerim isteklerim vs hiç kadınım diye kahkaha atmayı ayıp görmedim ve hep kendi bedenim konusunda kendimi tanıyor oldum 
tarafından
Ennnn güzeli
0 oy
(862 puan) tarafından
Maşallah sana gerçekten tam yapmak istediğim ama yapamadigim şeyler. Bende en ufak şeyi büyüyüp kavga ederim. Örneğin annesi gil bizde kalıyor evde tadilat var biktim cidden 3 gündür kavga 
tarafından
Bizde kavga ederiz ya hepte böyle değilşz
(862 puan) tarafından
Yok ben gerçekten 1 ay trip atabilirim bir konu için
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Valla sen tüm bunları eğer yapıyosan helal olsun :D saygılar abla
tarafından
Ahahaha saygılar benden kuzu
0 oy
(1,715 puan) tarafından

++++++++++++++kizllarrr okuyunnnnn <3

0 oy
(1,002 puan) tarafından
Sabah sabah iyi geldi bu eski post:)disil enerjimizi ortaya çıkaralım madem:))

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 263 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Venedik42 (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,038 puan) tarafından soruldu