0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar midesi bulanan olursa şimdiden hakkını helal etsin kızım 1 haftadır falan kabizdi doktora götürdüm fitil kullandık geçti şimdide yapıyor ama yine katı bol bol su veriyorum meyve suyu pekmezli su falan veriyorum ama kakasi değişmiyor hep katı sizin bebeklerde böyle mi yoksa pilav makarna türü seviyor onları yemek istiyor o yüzden mi katı oluyor acaba tecrübeli anneler beni bir aydınlatır mısınız 

2 Cevaplar

0 oy
(14,239 puan) tarafından
Sıvı az mı tüketiyor çorba su falan. Foto yok bu arada 
tarafından
Midesi bulanan olur diye foto koymadım canım çorba zaten pek arasi yoktur dediğim gibi makarna pilav turu yemek istiyor
(14,239 puan) tarafından
Sulu meyveler dene bide canım hep katı yerse yapmakta zorlanır sürekli de su içir verebilirsen arada bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver rahat yapsın
tarafından
Evet canım zeytinyağı veriyorum portakal elma falan yediriyorum ama değişmiyor bir türlü
(14,239 puan) tarafından
Armut iyi gelir diyorlar onu da dene
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun dönem dönem bende yaşadım o sorunu bağırsak düzenleyen surup var ondan Bir iki kez falan verince düzeliyor baya 1 2  ay . Tavsiye ederim sağlık ocağından yazdır çocuğun makati falan yirtilmasin
tarafından
Sanmam. Sadece biraz yağlı özellikle zeytinyagli yedirmeye çalış düzelir hep oluyor bu sorun maalesef
tarafından
Anladım canım zeytinyağı veriyorum bide benim ilk bebegim bilmiyorum acaba diğer bebeklerde de böyle diye merak ettim
tarafından
Tabiki böyle:)) bu sorun bebek comelerek büyüğünü yapana kadar devam ediyor
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
tarafından
Geçmiş olsun rica ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.