0 oy
185 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Makyaj bazı haricinde yani Pudra kullansam iyi durur mu makyaj sizce siz ne kullaniyosunuz

11 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Cok iyi temizleyip nemlendiriyorum cilt tipime göre ürünler kullaniyorum ve iyi bir fondöten kullaniyorum. Pürüzsüz oturuyor yüzüme 
-Reklam-
0 oy
(11,723 puan) tarafından
Nemlendirici tabiki
0 oy
tarafından
Pudra üstüne fontoden sürülmez. Ama fondöten üzerine pudra surebilirsin 
0 oy
(136,895 puan) tarafından

image

bu loreal cok iyi
tarafından
Kaç tl kız pahalidir
gecen yaz eskisehirde 40 tl aldim
baktim watsons suan 100 tl
tarafından
Vazgeçtim puhaha =) 100 tl çok pahalı kız
tarafından
Ay sevda hıc sevmedım bunu yaglı yapıs yapıs hıs bıraktı dolapta duruyo kız senden 100e pahalı dıyosun makyaj urunlerı kac para olmuş dove sabunla yuzunu yıkayıp makyaj yap o zaman :D
bana yapis yapis olmadi hatta keske bi kac tame daha alsaydim dedim kokusunuda sevdim
0 oy
tarafından
vucut tipine gore belirliyeceksin benim t bolgem yaglidr mesela ben once fondoten surer  sonrada o bolgeyede parlamasin diye pudra surerim.
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Nemlendirmek  lazım  pudra iyi  olmuyor  ya  sanki  zamanla  kuruluk  yapıyor 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yüzünde pütürlülik varsa baz mutlaka kullanmalısın yoksa nemlendirici üstüne pudra kullanabilirsin veya bb krem veya yüzünde ton farkı vrsa cc kremde yeterli gelebilir yani yüzün ne durumda bilmeden öneride bulunamadım
0 oy
tarafından
Makyaj bazı kullanıyorum ben,onu bulamazsam nemlendirici sürüyorum fondotenin altına.
0 oy
tarafından
Nemlendiriciler kullan çok iyi 
0 oy
(631 puan) tarafından
Puruz istemiyorsan yuz fircasi ya da yuz temizleme aleti ile olu himucreden arindirman lazim. Dogal olsun istiyorsa yuz jcin kabak lifleri de var. Sonra nemlendirme icin krem yerine serum makyaja daha iyi geliyor bence. Hem goz serumu hem yuz serumu. Cildjn kuruysa ve serumun cok nemlendiren bir tur degilse uzerine kendi nemlendiricin
0 oy
tarafından
İlk önce yüzünü cilt tipine uygun temizleyiciyle temizle 

Sonra tonikle 

Sonra nemlendir 

Sonra baz sür

Sonra fondoten sür 

Cildin yağliysa pudra kullan canim benim cildim çok yağliydi sivilce tedavisi gordum roacuttan sonra cildim kurulaşti ben o yuzden kullanmiyorum 

Ve mumkunse mat bitişli fondotenden uzak parlak bitiş fondoten her zaman iyidir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
24 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
10 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde S. A. M05 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,764 cevap

46,268 kullanıcı

Kategoriler

...