+1 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,493 puan) tarafından
Kızım doğumumda 3 yaşında olacak ve ben ondan ayrılmak istemiyorum şimdiye kadar hiç ayrılmadım nasıl yapacam bilmiyorum hastaneye alıyorlarmı hastanede benimle kalsa nasıl etkilenir 

35 Cevaplar

0 oy
(2,115 puan) tarafından
Babamla bizim evde kaldı, annemle eşim hastaneye yanıma geldi.
(1,493 puan) tarafından
Babam bakamaz ya
(2,115 puan) tarafından
Benim suyum tam oğlumu akşam uyıutmaya çalışırken gelmişti, hemen aradık geldiler babam kaldı biz çıktık. Uyutmuş babam, sabah annem geçti yanına ( bez değiştirme olayı için). Yani gece yanında kalmış oldu, zaten düşkün babama sıkıntı olmamış biz gidene kadarda
-Reklam-
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ben 4 ay once özelde sezaryen oldum. Annem esim ve oglum geldiler. Aksama kadar durup gece 23.00 gibi esim ve oglum annemin eve babamin yanina geçtiler, biz annemle hastanedeydik. Sabah geri geldiler. 
(1,493 puan) tarafından
Bu güzel bak teşekkür ederim canım benim
(1,364 puan) tarafından
Rica ederim, saglikla kavusun :)
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Benimde 1 aydan az kaldı doğumuna kızım 3 yaşında babaannesini duracak gece babası eve getirecek sezeryan olucam inşallah bir sıkıntı olmazda hemen yanına dönerim bende çok mutsuzum bu konudan 
(1,493 puan) tarafından
Bende ayrılmak istemiyorum
(1,664 puan) tarafından
Bende ama hastaneye kabul edilmiyor edilsede perişan olur yavrum oradan oraya sürüklenir yine ev ortamı daha iyi
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Gece sancilandim gittim doğum yaptım sabah kızım geldi o geceyi bizimle geçirdi yanmda kaldı özel hastane bu arada devleti bilmiyorm 
(1,493 puan) tarafından
Özel de yapacam ben de
(2,183 puan) tarafından
O zaman alırlar canm
0 oy
(630 puan) tarafından
Öyle bir durumda olsam yanımda annem kalır. Kızıma da eşim bakar.
(1,493 puan) tarafından
Bilmiyorum ya nasıl olacak aklımda deli sorular
0 oy
(469 puan) tarafından
Kayınvalidem bakacak kayinpederimle eşimle annem yanımda olur eşim arada gider belki yanına zaten hastaneye de gelecek foto çekilmez 2 yaş 9 aylık özel hastane bişey diyeceklerini sanmıyorum belki yanımda kalabilir 
(1,493 puan) tarafından
Bende kalsın istiyorum
(469 puan) tarafından
Bence kalması daha uygun kıskançlık açısından diye düşünüyorum canım
0 oy
tarafından
Hastanede etkilenebilir. Ben şahsen hiç getirttirmedim. Beni o şekilde görsün istemedim.  Zaten bı gece kalıp ertesi gün hemen çıktım. 
(1,493 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(324 puan) tarafından
Kayınvalidem bakmıştı canım özelde yaptım ben ama etkilenir düzeni bozulur diye getirmedim ilk defa ayrı kalmistim bende bı gece sık dişini çocuğunda düzeni bozulmasın 
0 oy
(551 puan) tarafından
Hastaneye giderken anneme bıraktım ertesi gün evde buluştuk :) hastaneye çocuğu almazlar, ziyaretçi bile almıyorlar bazı yerlerde bide yanında yatılı çocuk imkansız gibi bir şey 
0 oy
(544 puan) tarafından
İkinci doğumunda kaynanam yanımdaydı yine de hastaneye birlikte gittik üçüncü doğumunda da hiç kimse yoktu yanım da eşim hastanede çocuklara baktı geceydi zaten doğumum odada uyudular eşim bir doğumhane kapısının önüne geldi bir çocuklara baktı güzel geçti çok şükür ertesi günüde çekirdek bir aile olarak birlikte eve döndük ☺
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Görümceme biraktım hiç bişey demedi çokta Memnun du aslında yaşıtı olan çocuklu birine vermen daha iyi olur hem canı sıkılmaz hem arkadaş olur biz öyle yaptık 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Yaninda kalmasin canim etklienir seni zorlar bebege mi bakican kizami bakabilecek biri varsa birak.. Cunki bebegi gorunce senden daha fazla ilgi isteyecek senin dinlenmen gerekecek bebek uyurken dinlenemezsin hepten hasta olur donersjn eve
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Bende nasıl ayrılıcam hiç bilmiyorum çok düşkünüm hiç ayrı yatmadık ama 1 gece sonucta dayanıcaz mecbur şimdiden bunu düşünüp strese girmeye gerek yok Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin önemli olan o şuanda 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Devlette almazlar özelde bile almiyolar sadece gelip gidiyor ben gorumcemle hastaneydim kızıma da babasıyla babaannesi baktı şansım su ki ben yatmadım öğlen birde doğurdum doktorum gece eve gönderdi kızım var diye sorun çıkmazsa onda çıkarsın dedi 11de evde kızımın yanindaydim
0 oy
tarafından
hastaneye goturme seni oyle gormesin , hatta psikologlar anneyi dogumdan sonra kendine gelmisken iyiyken gormeli diyor.. bnmkini babaannesine biraktim sabahin korunde sancim geldib7 gbi de dogurdum o yuxden yatmadim hastane de aksam ciktim 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 256 göst.
9 Mart 2023 Aile kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 348 göst.
20 Mayıs 2024 Aile kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 281 göst.
5 Ocak 2024 Aile kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.