0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından

https://photos.app.goo.gl/dkNkjWYweL4HQJ3A7

image

image

Son durumu bu sekilde ambulansin 

Ihamller zinciri birbirini kovaladi bugun ambulansin devrildigi yeri goruyormusunuz irdan traktor zor gecer bu ambulans icinde sma hastasi bebegi tasiyor ayrica sas ambulans turkuaz ambulansi gorevlendirmisdi bize fakat bize gelen turkuaz ambulans gercek bi ambulans bile degilmis marka taklit logosuyla korsan taksiciymis cocuk sedyeye baglanmamis kaza esnasinda hic sarsilmamasi gerekiyorken hatta bunun icin hastanede ambulans gorevlendirmisdi buna ragmen o yolda giderken 5 6 takla atarak yasmin bebegin sedyeden firlamasina sebeb olmus suan kucucuk 6 aylik bebegimiz yogun bakimda kac tane aciyla savasiyor kac saat kaza esnasinda oksijensiz kaldi cigerleri iflas etmisdi calismiyordu makinelere bagliydi ama hic bir makinesi suan kullanilabilinir durumda degilmis anneside o kaza ambulansdaymis ve onunda suan bacagindaki etler parcalanmis rabbim sen kadir gecesi suyu hurmetine yasmini ailesine bagisla guzel allahim

5 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Of hangi yazdigina uzuleyim bilemedim ya bebegin zaten sma hastasi olup normal zamanda bile acı cekmesine mi yaniyim kaza yapip o kadar sarsilmasina mi yaniyim su an yogun bakimda olmasina mi yaniyim? Rabbim o melegi ailesine bagislasin once kazadan sonra da sma dan kurtulur insallah
(2,771 puan) tarafından
Malesef hepsi ayri bi trajedi
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
ALLAHIM YA kıyamam ben ona ihmaller artık saglık işinede mi böylelikle var minik yavruyu mu buldu kıyamam ona ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNDE ŞİFA VERSİN MİNİGİMİZE
(2,771 puan) tarafından
Cok kotu canim bizde sok olduk duyunca
(1,909 puan) tarafından
Canım postu  bulamamıştım
Annem 5   yasin  20  ayetel   kürsi    50  tanede   leyse    leha   mindunillahi   keşi  fef

Okumuştu
(2,771 puan) tarafından
Tamm canim ileteyim onlara ben artik onlardan cikdim tatsiz bi olay yuzunden artik mehmet erene yardim ediyorum daha 20 gunluk ve bir tane bile bagisi yok henuz buraya da post acamiyorum admin uyardi
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Yazık ya çok üzüldüm Rabbim inşallah Şafi ismiyle şifa verir bir an önce. Anne şuan kendini düşünmüyordur evladını düşünüyordur. Evlat acısıyla Allah bizleri sınamasın 
(2,771 puan) tarafından
Anne evladinin kanli yastigina sarilip agliyormus
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin başkalarının sorumsuzluğunu el kadar bebe çekiyo işte
(2,771 puan) tarafından
Oyle canim malesef
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Bebek nasıl oldu canım haber var mi
(2,771 puan) tarafından
Kaza esnasinda bogazindaki trake yerinden cikmis o yuzden cigerlerine toprak kacmis yuksek enfeksiyonla daha yogun bakimda cikmadi
(1,403 puan) tarafından
Ah kıyamam Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah ://
(2,771 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 523 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Suzanne34 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu

405,719 soru

12,157,900 cevap

36,596 kullanıcı