0 oy
290 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (71 puan) tarafından
Kendime bir ınstagram sayfasından watsaptan  kıyafet sipariş verdim 10 20 dk sonra iptal için aradım mesaj attım bakmadılar vatsaba girdiler çıktılar bakmadılar  3 4 saat sonra kargoya verildi iptal yok dediler kargodan da kabul edilmiştir diye mesaj geldi kargo sirketinizin numarasını verin iptal edicem bu nasıl düzen işleyiş sipariş almaya gelince takır takır yazıyorsunuz iptal olunca mesajlara bile bakmıyorsunuz yazdım cevap vermiyorlar kapıya cikmasam ne olur 

10 Cevaplar

0 oy
(8,581 puan) tarafından
Çıkma geri döner.   
(71 puan) tarafından
Yasal işlem başlatırlar mı
(8,581 puan) tarafından
Hayr kız oyle bise olamaz
(71 puan) tarafından
Biri gidiş dönüş olur yine  sen  ödersin fazla ödersin bu sefer dedi ben napiyim şimdi
(1,856 puan) tarafından
Seni saf bulmuslar muhtemelen salatalık yolladilar ben sizi polisi arayıp şikayet edecem şimdi zorla ürün dayatip aldırıyor tehdit ediyorsunuz de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ödeme yapmadiysan çıkma geri gider sayfanın adı ne
(71 puan) tarafından
Yapmadım yasal işlem başlatırlar mı ondan korkuyorum
(71 puan) tarafından
Moda zeren
tarafından
Mesajları silme başlatmazlar ben kargo almadı diye yasal işlem başlatan duymadım henüz
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Gidiş dönüş olur bı sefer yine sana gondeririler hem fazla para ödersin zarar etmiş olursun 
(71 puan) tarafından
Aliyimmi ozaman
(1,413 puan) tarafından
Adres yanlış burda öyle biri yok deyip göndersin yanlış adrese ikinci kez kargo gitmez..
Ayrıca alıcının almama hakkı var elinde ki msjları da delil olarak saklasın..
Ben A101 den kaktüs oyuncak almıştım 50 defa aradım anında iptal iade oluşturdum ona rağmen kargolandı adres yanlışlıkla memlekete annemlere gitti diye iptal etmiştim en son müşteri hizmetlerine ulaşabildim bana dediki annengil kargoyu almasınlar burda yaşamıyo desinler kargo iade gelir paran da iade edilir dedi aynende öyle oldu..
tarafından
Hayir canim ödeme yapmadiysan alma geri gitsin bidha gondermezler zaten
tarafından
Yok kuzum göndermezler bir daha korkma
0 oy
(135,777 puan) tarafından
odemeyi yaptinizmi
0 oy
tarafından
Ödeme yapmadiysan hiç düşünme geri döner geldiği yere
0 oy
tarafından
Kapıda ödeme seçtiysen çıkma
0 oy
(1,413 puan) tarafından

Yanlış adres de burda öyle biri oturmuyor de gönder :)

Adres yanlış olarak geri giderse tekrar göndermezler eğer ödeme yapmadıysan dert etme bişey olmaz ödeme yaptı isen paran yanar iade vermeyebilirler..

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Sayfa ile olan yazışmaları silmeyin. Ekran görüntüsü alın. İleride dava ederlerse delil olsun elinde 
0 oy
tarafından
Kiz hicbisey olmaz evde yoktum dersin odeme yapmadin dimi yapmadiysan alma kapiyi acla  ben cok yapmisomdir iptal ediodum geri cekmiolardi alcakainiz diolardi almiodm geri gonderiyodum kapiyo acmiodm 
0 oy
tarafından
Hiç bir şey olmaz alma istemiyorsan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
7 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
7 cevap 125 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde H&A&Z (2,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,905 puan) tarafından soruldu

411,877 soru

12,399,246 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler