0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,216 puan) tarafından

Annem benim en sevdiğim en değerli varlığım benim için yeri bambaşka ölse ne yaparım hiç bilmiyorum Allah onlara sağlıklı hayırlı ömürler versin şimdi burda ama bayramda köyde olacaklar inşallah bende gidebilirim sizin annenizle aranız nasıl

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem yanımda ama eşim derim☹️
(328 puan) tarafından
Nedenki kuzu
tarafından
Esimsiz 3. Bayramim olcak cunku
(2,216 puan) tarafından
Allah sabır versin canım
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Şükürler olsun annemle babamla gircem bayrama. Ve kardeşlerimle ♥️üzülüyorum bi yanı eksik olanlara
0 oy
(5,305 puan) tarafından
45 dk uzağımda oturuyor 1 hafta görmesem burnumda tütüyor canına yandığım kadın. Allah onu da babamı da başımdan eksik etmesin inşallah
(2,216 puan) tarafından
Amin amin benimde iki mahalle otemdelr ama çoğunlukla köye gittiklerinde çok üzülüyorum
0 oy
tarafından
Anne baba kardeşime o kadar düşkün biriyim ki anlatamam her gece dua eder onlara ağlarım okadar bağlıyım o düşüncesi bile beni ağlatıyor Allah'ım gecinden versin inşallah. 

Her bayram da ailemi görüyorum şükür 

Bu sene kardeşim olmayacak bu ramazan bayramında :/ asker kendisi. İnşallah kurbanda bir arada oluruz 
(2,216 puan) tarafından
Hayırlı tezkereleri olsun inşallah
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Allah'ıma bin şükür bayrama bütün sevdiklerimle beraber gircem  kardeslerim annem babam esim❣️
0 oy
(20,493 puan) tarafından
Aramız iyi annemle şükür 
0 oy
tarafından
Valla bende hissetmem galiba 
0 oy
tarafından
3 gün annemle beraber olacam çok şükür ki
0 oy
(158 puan) tarafından

Annemgil 2 sene önce benim şehrime geldiler şimdi bayram diye memlekete gittiler kendimi kimsesiz kalmış gibi hissediyorum :O

(2,216 puan) tarafından
Öyle oluyor gerçekten cnm
0 oy
(130,325 puan) tarafından
annem olmasada annanem geliyo bunada sukur
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Anne var annecik var açıkçası ben annemin şefkatine bir gün hissetmedim üzerimde o yüzden etkilemez beni böyle şeyler annem varmış gibi hissetmiyorum ki.
(2,216 puan) tarafından
Neden ki canim cok şaşırdım
(7,751 puan) tarafından
Öyle bir anne en büyük çocuğu benim dört kardeşiz çocukluğumdan beri soğuk bana doğurdukça beni bi kenara attı hizmetçi gibi kullandı ne evlenirken ne boşandığımda yanımdaydı hiç annem varmış gibi hissetmedim.
(2,216 puan) tarafından
Yine de öyle deme belki seni seviyordur ama sevgisini belli edemiyor dur
(7,751 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum o kadar kırgınlıklarım varki içim buz gibi istesemde ısınmıyor oturup kızlarıyla dedikodumu yapan bir insan o kadar yani o kadar dışarıda tutuyor beni
(1,020 puan) tarafından
Sana neymiş garezi psikolojisi bozuktur
0 oy
tarafından
Ay içim bir tuhaf oldu. Allah anne babamızın yokluğunu gostermesin
(2,216 puan) tarafından
Amin amin amin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,245 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,212 puan) tarafından soruldu
0 oy