kızlar Bi kaç gün önce KBB ye gittik çok tatlı güzel Bi bayandı bebeğini kucağına al muayene edicem dedi ve kucağıma alınca oda sevdi biraz sonra bana dedi ki sendromlu bebek mi bu dedi? Hocam nerden anladınız dedim yüzünden belli oluyor dedi. Daha testleri vermedim ne olduğunu bilmiyor kadın öyle dedi. Ama ben yüzündeki sendromu göremiyorum konduramadığımdan değil asla ne bilim doğduğunda da söylediler bize evet küçükken vardı Bi şeyler bende görüyordum ama büyükçe kapandı elhamdülillah diye sevinirken kadın da öyle dedi aklıma takıldı. Siz yüzünde Bi farklılık görüyor musunuz kızlar merakımdan soruyorum sadece.
Ben sağlıkçı olduğum için anlıyorum ama mizginin simasında çok da belirgin değil canım Bazı bebeklerde yüzden daha anlaşılır oluyor ama mizgin maşaAllah çok güzel bir kız
Oyyy kurban olduğum Rabbim onu bizlere bağışlasın
Çok saçlı kara kaslı kara gözlü bi güzellik görüyorum ben Valla
Bize gore yok kuzum ama onlar tecrübeli normal yani anlaması bebegin yanında seninle düşünme bunları keyfini çıkar bu güler yüzlü meleğin❤ olumsuzluk senin en son düşüneceğin sey
Siz hep mutlu olun Emi...
Doktor biraz sacmalamis sanirsam tatlis bi bebek goruyorum sadece bnim yerime op bebisi
Leylacim benim eski ismim bir prenses annesi belki tanımayabilirsin kesinlikle yok mizgin cok guzel ve tatli bi bebek kesinlikle hicbir fark yok sen çevreye bakma canini sıkma mizginin sana ihtiyacı var dualarımız sizinle guzel anne
Valla sen demeden ben anlamamistim masallah cok guzel bi melekk allahim bagislasin bi de insana evladi her zaman cok guzel gelir canim benim ben de benimkini yere goge sigdiramiyom babaannem dalga geciyor
bal çocuk rabbim derdinizi gidersin size bagislasin
1,443,897 soru
23,725,227 cevap
313,243 kullanıcı