0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bu hafta 1 yaşına girecek. Bu 1 haftadır aşırı huysuz. Hasta oldu 3 4 gün önce. Baya enfeksiyon çıktı kanında. Şükür şuan iyi gibi ama. Dişleri de çıkıyor damaklari yarıliyor yavaş yavaş. Bu sebeplerden mı huysuz bilmiyorum huy degistirdi resmen sürekli mizmilaniyor. Elinden bir şey aldığımızda çığlık çığlığa ağlıyor. İstemediği bir şey yapnca boğazı yirtilana kadar ağlıyor. Hiç böyle değildi huy degistirdi resmen. Kızlar sizce hastalık ve dişten mı böyle. Aynı zamanda atak haftası. Yoksa bir yeri mı ağrıyor ben çözemiyorum :( sizin 1 yaş bebekleriniz ne durumda

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Noktası virgülüne kadar aynısı. Ek olarak benimkide birşey yemiyor uyumuyor . Tam ramazan başladı huy değiştirdi. İflahim kurudu
(1,685 puan) tarafından
Of ya canım neden boyleler acaba 1 yaş sendromu falan mı var resmen yordu yaaa hiç böyle değildi. Bir yerleri mı ağrıyor acaba ya çözemiyoruz ki
tarafından
Evet 1 yaşında atak geciriyoarmis   yürümeyi falan öğrendikleri için
Benimkininde dışı çıktı alttan . Tam iyi dedim iki üç gündür biraz iyiydi. Şimdide durduk yere ateşlendi anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne sen sor ne ben söyleyeyim canım çok aşırı huysuz 1 dakika gözünün önünden gideyim kıyametler koparıyor asla ağlamak nedir bilmezdi kucak istemezdi ama bir yaşına girdi her şeyi değişti zaten dîş bitmiyor tam biri çıkıyor bitti diyorum tekrar başa dönüyoruz yenisi geliyor Allah yardımcımiz olsun inşallah senin kuzucuğa da çok geçmiş olsun
(1,685 puan) tarafından
Yaa demek huy degistiriyorlar cnm 1 yaş sendromu gibi. Bizimki bebek arabasınde bile durmuyor evde durmuyor hiçbir yerde durmuyor ne yapcam bilmiyorum Allah yardımcımz olsn inşallah geçer cnm bu gunlerbde
tarafından
Evet canım hatta bende post açtım geçen gün sendromdaymiş bitmiyor atak sendrom sonra da ergenlik ☺ geçer inşallah canim
0 oy
(122,931 puan) tarafından
duzelir zamanls

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Rabia000 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.