0 oy
292 göst.
Aile kategorisinde (1,235 puan) tarafından
Kizlarr yorum yapanlar iyi bilir neinsanligim kalmsti ne vicdansizligim me gorumceligim konuyu aatim birz kardesim bi akrabanin kizina dogum gunu icin  hediye almisti bizde ne alaka yani filan olmustuk karddsimde o bnm kardesim filan demisti kizida sevmedigimi soylemstm gecen kiz kuzenimin yanina gidiyo ve kuzenime diyoki mehmet bana bu elbiseyi alacak sanada aldirrim istersen diyo kuzenimde tersliyo bnde kardesimi aradm bak dedim o kizla aramda bsy yok diyon kiz boyle boyle diyomus dedim sakin sakin konustuk kizi kardesim gbi goruyom birz daha mesafeli olacam artk filan dedi yani arkadaslar on yargi degildi bnm kiza karsi hissettugim sadece davranslarindan karelterinden sezdigim bsydi yorumlari filan okurken agzim acik kalmsti o postta bunu yazmak istedim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hala aynı fikirdeyim. Kardeşin çalışıp kazanıyor, istediğine alır. O postu hatırlıyorum sen kardeşine bana almıyosun o kim ki ona alıyosun,  annemlere harçlık verseydi, insan arkadaşına hediye alır mı demiştin. :) e bu lafların üzerine evet bu görümceliktir. Bence seni kullanmaya çalışıyor, geleceğini düşün birikim yap demen gerekirdi bana al, annemlere ver değil. Ayrıca kardeşin küçük değil, insanlar hata yaparak doğruları öğrenirler zaten. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakince doğru yolu göster cnm önünü kesmezse Zarar gorucek
0 oy
tarafından
Hiss etmişsin demekki.

Benim abimde bir ara kuzenimizle fazla konuşduğunu anlamıştım. Uyarmıştım. Küzenim canım kanım evet. Ama abime konuşma sende patlar dedim. Abim aşık oldu,annemler istemeye gidecekleri haberi gönderdi. Öyle olaylar oldu ki,artık abim ismini duyamayada tahamul etmiyor. Bana da hakverdi.
0 oy
tarafından
Sakin bir dille uyarmaya devam etkavga gürültü olursa inada biner 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 359 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EDANUR eymen (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 16hurrem&02 (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 50 göst.
23 Eylül 2021 Aile kategorisinde Ercey__ (112 puan) tarafından soruldu

380,263 soru

11,385,108 cevap

34,884 kullanıcı

...