0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,437 puan) tarafından
7 ay önce doğum yaptım (genel anestezi) sezaryen ile. Yaklaşık 5 aydır sirt ağrısı çekiyorum bazı günlerde daha şiddetli bazı günler daha az. Ve benim için yüzü koyun uyumak mümkün değil artık çünkü uyandigimda sirtim kilitlenmiş halde uyaniyorum zor dönüyorum o derece . Bu durumda olan varmi nasıl geçer bu ağrılar. Emziriyorum aynı zamanda ama emzirmeden dolayı sirt ağrısı olur mu ?

Ağrı tam sırtım ortasında keskin bi ağrı bicak gibi

6 Cevaplar

0 oy
(4,793 puan) tarafından
Allah allahhh 3 sezeryan oldum öyle  bir şey  yaşmadım  . Sadece ara ara başım ağrıyor o da lokal olarak sağ taraf. Bekarken hicc bas ağrisi bilmezdim. He agri olarak degil de bi güç  kaybı cabuk yorulma filan oluyor  artık belimde. Hele banyodan sonra bebegimi giydirirken hafif eğik  pozisyondayken ya da bulaşık  yıkarken gibi gibi gibi...
(5,437 puan) tarafından
Evet bunlar da var bende ama o sirt ağrısı çok değişik bildiğin kilitleniyorum uzandigimda
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Emzirmeden kaynaklı canm ben normal doğum yaptım ama bende çektim o Ağrıyı emzirirken sırtına mutlaka yastık koy yaslanarak dik şekilde emzir çok eğilmeden 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Emzirmeden olabilir sırtına yastık koy dik durmaya çalış geçmiş olsun canım güle güle büyüt bebeğini
(5,437 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ay ayni ben vallaha . Bebeğim yaşına girecek haftaya falan . Ama gerçekten çok kötü bisekilde ağrıyor.  Yüzüstü uzansam beş dk sırtım kitleniyor yanıyor . Öyle uyuduğum zamanlarda da tüm gün bel ağrısı çekiyorum ben de sezeryan oldum.  
(5,437 puan) tarafından
A demek emzirmeden dolayı mi ben sezaryen zannediyordum aynen yüz üstü uzanmak mümkün değil heleki böyle uyumuş olsam sabah zor kalkiyorum. Acaba sütten kesince geçer mi yoksa kalıcı mi
tarafından
Emziriyorum arkama hep bişey koyarım dikkatli emziririm. Emzirmeden kaynaklı değil bence
0 oy
tarafından
Bunun sezaryen ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Emzirme posizyonuna bağlı olabilir. Ya da çocuğu kucaklamak için dizden değil sırttan eğiliyorsanız o da olabilir.
(5,437 puan) tarafından
Çoğu kişi emzirmeden demiş umarım boyledir en azından sütten kesince geçer diye umit ediyorum
0 oy
(4,808 puan) tarafından
Ben de sezeryan olduğumda bel ağrısından yatakta robot gibi dönüyordum çok kötü olmuştum sonra kendiliğinden geçti çok şükür ama tabi 1 yıldan sonra geçmişti yanlış hatırlamıyorsam 
(5,437 puan) tarafından
InşaAllah benimde de geçer :( 7 ay oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yineyinesen (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,496,274 soru

24,442,566 cevap

353,386 kullanıcı

...