0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Dün saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi kop koyu çıktı siZce neden bi sıkıntı mı var acaba 

image

8 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Post ciksin yukari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben anlamıyorum bunlardan Rabb'im gönlüne göre versin kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Yumurtan çatlamış işte cnm bu geceyi boş geçme
(20 puan) tarafından
Bana öyle dedi iki defa sordum hatta ama yine aynı şeyi tekrarladı bende sizin gibi düşündüm ama bu gece de ilişkiye girmem lazım 36 saat doluyor daha sonra bi gün ara verip öyle düzene koymaya çalışıcam
(20 puan) tarafından
Malesef bugünüm boş geçti kaza yaparım artık Allah biliyor ya hamile kalayım diye orucu yedim bugün affetsin
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
(20 puan) tarafından
İnaşşalh saolun
(1,136 puan) tarafından
Keşke orucunu bozmayıp allaha bıraksaydın daha iyi olurdu
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Canım yumurtan çatlamış işte değerlendir bu geceyi ve bundan sonra ki 3 geceyi nasip artık
(20 puan) tarafından
Ben dün geceyi bu sabahı değerlendirdim ve akşamına bi daha yapın demişti doktor yapsam sperm kalitesi düşmez mi ne yapmam lazım doktorun dediğini yapsam mı kafam çok karışık
(1,933 puan) tarafından
Canım doktor söylemişse yap vardır bildiği sonra hamile kalmazsan pişmanlık duyarsın keşke dinlese idim
0 oy
tarafından
Yumurta çatlamış canım gün aşırı ilişkiye girmen lazım ki sperm kalitesi düşmesin
(20 puan) tarafından
Dün gece bu sabah yaptık ve akşamına bi daha girmem lazım 36 saat doluyor doktorumda girin dedi ama dediğiniz gibi kalite düşüyor ne yapmam lazım
tarafından
Bugünden sonra ilişkiyi düzene sokun bir gün arayla yapin
(20 puan) tarafından
Yani bu gece de yapıp bi gün ara mı vermem gerekli
tarafından
Evet doktor girin demiş bugünde yap yarın ara verip ertesi gün olsun yine ve böyle devam edin
0 oy
(136,885 puan) tarafından
postunu cikariyim
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Çatlatma iğnesi 12 gün boyunca var gösterir bugunleri değerlendir 13 gün sonra test yap 
0 oy
(351 puan) tarafından
Henüz çatlama olmamış akşam veya yarın aynı saatlerde testi tekrar edin çizginin silikleşmesi gerekiyor çatladığında. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var ebru hanım onun sayfasından da bakabilirsiniz hatta mesaj atsanız da cevap veriyor sağolsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmnnn 17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyvallah (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 59 göst.

413,508 soru

12,448,530 cevap

46,226 kullanıcı

Kategoriler

...