0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhabalar günaydınlar efendim 

Evde bolluk bereket vs için bakara suresi açın eviniz dinlesin deniyor ya . 

Birazdan çarşıya çıkacağım ozaman acsam evde yokken olur mu acaba . Evdeyken oğlum rafadan tayfa falan istiyor pek açamıyorum uzun bir duada. Benimde dinlemem lazim mi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asıl makbul olan tabiki okunması yada dinlenmesi kuzu ama olur neden olmasın Rabb'im niyetini kabul etsin vakıa suresinide aç 
tarafından
Okuyorum aslında devamlı olmasa da ama bir kaç kez burda gördüm açın TV'den eviniz de dinlesin diye ondan sordum canım. Aminn insallah
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Neden olmasın canim ac
0 oy
tarafından
Dinlemek daha iyi aslında okumak hepsinde de iyi bi zararı olmaz ama 
tarafından
Hiçbir zararı olmaz aç inşallah
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bence hoş değil. Esas olan kendin okuman bolluk bereket öyle olur, madem onu yapamıyorsun açıp güzelce dinlersin hatta alt yazılı mealini takip edersin ki ne diyor bilesin. Müzik açar gibi açıp çıkıp gitmek bana çok nahoş geldi. 
tarafından
Okumadigimi nerden biliyorsun ki böyle yorum yapıyorsun ? Bak sen daha yazmadan önce ne yazdım alt yoruma. Kendim de okuyorum ama burda birkaç kez gördüm evinize de dinletin diye ondan soruyorum dedim.
(3,485 puan) tarafından
Okuyamıyorsan demek istedim. Her türlü nahoş bişey açık bırakıp gitmek, onu diyorum.
0 oy
(374 puan) tarafından
Tabi ki olur ne guzel dusunmussun rabbum niyetine gore versin insallah evine huzur bereket nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 824 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Biryenianne (219 puan) tarafından soruldu
+9 oy
24 cevap 2,031 göst.
+1 oy
20 cevap 3,234 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu