0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Slm herkese ablamin eşi vefat etti ablam da gidip evlendi şimdi çocukları annemde  velayet ablamda ama ..halası dava açmış velayat almak için e devlette baktık  karara çıkmış yazıyor Veli olarak halasi yazıyor kayyım ise babam yazıyor davalı ablam yazıyor hakim cocuklari halaya velayat verirmi.. bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

8 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Cocuklar neden annesi bakıyor ve annesi baktı gı ıcın alabilir canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablanin evlenmesini firsat bilip acmis bazen imkanlari daha iyiyse verebiliyo mahkeme 
0 oy
(135,206 puan) tarafından
ablan evlenip coxuklari yanuna almadigi icindir
(4 puan) tarafından
Ama çocuklara halaya gitmek istemiyor yaşları da biri 12 diyeri 9
(135,206 puan) tarafından
anne varken annade kalmasi bilemedim esim yok evde olsa o bilirdi
(4 puan) tarafından
Eşiniz geldiğinde lütfen beni bilgilendirirseniz.
0 oy
(854 puan) tarafından
ablan mahkemeye gitmemisse atilan suclara cevaben dilekce vermemisse yada coxuklarin velayeti halasinda olabilir demisse bakmaya gucum yok diye beyanda bulunmussa eve gelen inceleme ekiplerince olumsuz sonuc almissa verirler malesef ama hicbiri olmadiysa ablan davaya red karari cikartip durusmaya girip cocuklarimdan ben sorumluyum annesi dururken halasinin bakmasina rizam yoktur benim aleyhime herhangi cocuklarima karsi fiziki piskolojik siddet yoktur derse dava uzar ve mahkeme anneye verir 
0 oy
tarafından
çocukların yaşı büyük mahkemede onlara sorulabilir kiminle kalmak istiyorsunuz diye ama anne çocuklarına bakmadığı için halanın durumu iyiyse alabilir de 
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Çıkmış işte karar veli tayin edilmiş hala. Ablan velisi ise ona ablan bakmalı ispat edildiyse mahkeme alabilir bu yönde karar
(13,375 puan) tarafından
Dava sonuçlarına göre veli o ise evet. İtiraz edebilir ama sanırım annesi.
(4 puan) tarafından
Ablam itirazmi etsin
(13,375 puan) tarafından
Evet karara itiraz etsin. Çocuklara da sorulur normalde mahkemeye mi gitmedi hiç ablanız bi anda çıkmaz karar
(4 puan) tarafından
Yok hiç gitmedi ablam mahkemeye
(13,375 puan) tarafından
Anladım. İtiraz etsin fakat kendi yanına almayacak ise itiraz etmesinin manası yok çünkü muhtemelen bunu sunmuşlardır mahkemeye
0 oy
tarafından
Verilmiş olabilir. Anne kendisi bakmadığı için, anneanne ve halanın şartları değerlendirilir, çocukların görüşleri alınır. Buna göre uygun görürse tabiki hala alabilir. 
(4 puan) tarafından
Çocuklar halada kalmsk istemiy
tarafından
Tek kriter bu değil ama dediğim gibi. her iki tarafın maddi manevi şartları kıyaslanır. Ablan kendisi bakmadığı için hala dava açabilir ve annenden daha iyi maddi ve manevi imkanlar sunuyorsa alabilir. Bu şartlar altında ablan bakmadığı için velayetin onda kalmasını gerekli görmemiş olabilir hakim.
0 oy
(1,108 puan) tarafından
9 yaşından sonra cocuklara sorulur kimde kalmak istediği lakin annenin üzerinde olmuş olsaydı kolay alamaz 
(4 puan) tarafından
Çocuklar biri 9 diyeri 12 pedekok sormuş çocuklar nenemde kalmsk istyoyok demis
(1,108 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi kızımın babası ceza evinde halası dava açtı bana 2 evliliğimi yapmıştım önce itiraz dilekcesi verdim pedegog kızımla konuştu annemde kalıcam dedi dava düştü kızım bende
(4 puan) tarafından
Peki cnm annesi   şimdi ne yapabilir
(1,108 puan) tarafından
Karara itiraz dilekçesi yazması lazım halası daha önce hiç ilgilenmemişse onları dilekcede belirtmesi lazım yani öyle bi dilekçe yazmalı ki karar bozulsun

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 113 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (329 puan) tarafından soruldu

410,876 soru

12,364,407 cevap

41,847 kullanıcı

Kategoriler

...