Ben de hiç bağirmadim kiz
Bagirmadim o kadar suni ye rağmen hemşire gelip el kadar kızsın niye bagirmiyon diye sordu bende dedim ki 12 bobrek taşı düşürmüş insanim ben suni sancı bana koymaz sonra da sezaryen oldu zaten
Ben ben o ben açılmam yoktu sunii sancıya göre önceden 3saat bağırdım doğumda da avazım çıktığı kadar 7cm le kestiler beni
Ayy hep bağırannlara hayretle bakardım nasıl o kadar çok bagirirlar diye
Ben hiç bağırmadım hep inliyordum sancidan sesim bile çıkmıyordu. Sadece 4 kere felan tam bebek gelirken ikanmak için bağırdım. O kadar
Ben son ana kadar bagirmayanlardanim. Ama o an 1 defa çok bagirdigimi biliyorum. Doktor bağırma ikin deyince susmuştum tekrardan
3 saat sancı çektim 7 cm açılma oldu sezeryana alındım Belimdeki platinler yüzünden. ama o 3 saatin 2 sinde bağırdım hatta kapıyı yumrukladım alın artık doğuma lan diye
Ben hiç bagirmadim 100 leke çıktım sancim ebe sok oldu nasıl sakin kalıyorsun diue
Yan odada kadın öyle bağırdı ki psikolojimi bozdu
Doktorum annemlere demiş çok mütevazi bir dogum oldu instagram da da paylaşmış sükuneti ve azimli yazmış :)
Bende hiç bağırmadım en son doktor geldiğinde yanında ki stajle Halime üzüldüler niye bağırmıyorsun bağırsana biraz dediler bu nasıl sancı çekmek doğum anım da 10 sn oldu o an da zaten hiç birşey hissetmediğim için bağırmadım
Çok bağırmadım ama bi ara doktora yeter artık ölüyorum dedim. Dokdorda yok ölmezsin ben burdayım dedi ama geçen acile gittim alttan muayene ediyorlardı bi kadini ettiler aman Allahim nasil bağiriyordu nasil cırlıyordu inanamazsin. Ondan sonra hemen ben de girdim hiç gıkım çıkmadı ebede bazilarinin cani ne tatliymiş dedibiraz abartanlar var
1,493,020 soru
24,395,092 cevap
349,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın