0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar lohusayim annem istanbuldan geldi bayramın 2.günü gidicek 20 gün falan o kalıyor yanimda kaynanam gile yakın oturuyoruz 40 m çıkana kadar bide bebek toparlanana kadar onlarda kalıcam mecbur bna şimdiden diyor ki bu bebek gelse sana bir tek emdirmek için veririm falan çok sinirim bozuldu 

Kendi annemde bi gece geldi bebek ağlıyor die yanına götürecekti izin vermedim ya bebek bu emmek için kalkıyor emmese götür ama bana ihtiyacı var

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emmesede götüremez o bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var sinir oluyorum böyle şeye ya madem hevesliler doğuruversinler birer tane 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha minicik tabiki senin yanında duracak 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
yardim için geleceklerse yemek yapsınlar bir de bebeğin banyosuna yardim etsinler yeterli zaten küçükcük bebek sevsen de analamiyor ki surekli uyuyor napacaklar bebeği biraz büyüsün oynarlar zaten
0 oy
(762 puan) tarafından

Oyle derlerde ilk basta hele Bı alasın hele Bı dişi cıksın hele Bı gazı duzu olsun o zaman bak nasıl davranıyorlar ıcını ferah tut :D

(278 puan) tarafından
InsAllah her çilesine ben yeterim paşamın: )
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Hep bu kaynakların saçma hareketleri bizi tetikliyor. Bende oğlumu kimseyle paylasmadim canım bu durum 5,5 aylık oldu hala böyle gidiyor. Allah'tan oğlum da durmuyor onlarda ağlıyor. Kendi ailemden kıskanmiyorum çünkü onların saçma hareketleri olmuyor. Doğum dönemi biraz kinlendim şimdi bile paylasamiyorum. 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Lohusa psikolijisi der susar giderim 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
El kadar bebekle tabiki sen ilgileneceksin canim birak senin kokuna alışsın 
(278 puan) tarafından
Korkuyorum babaannesininkine alışır die hep kucağına aliyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 897 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
20 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bbaharrrrrr (505 puan) tarafından soruldu

406,477 soru

12,189,459 cevap

36,707 kullanıcı

...