0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kizlar bu sayfaya yeni über oldum belki bana yardim edebilirsiniz diye äncelikle ben evliyim ara sira eski sevgilim aklima gelirdi istem disi oluyo ve üc gün net aklimdan gitmIyo rahatsiz oluyordum dün nasilsin ,nasil gidiyo hayat diye yazdim amacim gercekten sadece hatir sormakti üstüne yetmiyomus gibi ailemden bi kac kisiyi covitten kaybettigimi yszdim görüldü atmis dedim iyice mal yerine düstüm toparlamak icin ardindan da kusura bakma eski bi dostla konusmaya ihtiyacim vardi yazip engelledim tabi cok vicdan yaptim sürekli kendimi sorguladim lütfen bana yardim edin neden böyle bisey yaptim bilmiyorum rezil oldum resmen.. kendimi sucluyorum nasil böyle bise yaparsin diye gece hic uyumadim 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

8 Cevaplar

+4 oy
(1,964 puan) tarafından
Rezil olmaktan ziyade kocana karşı ihanet etmişsin ve utan canım. Aynısını eşinin yaptığını görseydin burada ağlayarak eşim eski sevgilisine yazmış onu unutmamış diye yazıyor olurdun. Bence aklını hemen toparla ve aynı hatayi bir daha yapma.
-Reklam-
+1 oy
(316 puan) tarafından
Uymussun şeytana yazmışsın cnm birdaha yapmamaya özen gösterirsin . Ama birdaha böyle şeyler yaparken kendini eşinin yerine koy olurmu. Senin hoşuna gitmezdi . eşininde zoruna gider. Kötü birşey yok ortada sadece birdaha yazmazsin olur biter. Öyle ki karşındaki kötü niyetli de olabilir. 
(3 puan) tarafından
Esime bu durumu acikladim zaten seytana uydum dedim ona bi anlik hatir sordum dedim konusduk hallettik ama kendimi affedemiyorum iste
+1 oy
(1,449 puan) tarafından
Diğer postta da dedim şimdi de diyorum.

Bol bol tövbe et zihnen de olsa eşini aldatma söz konusu Allah tövbeni kabul etsin.
(3 puan) tarafından
Sagol cnm
+1 oy
(20,673 puan) tarafından
Aranıyon sen resmen evliyken başkasıyla konuşmak filan aranmak
(3 puan) tarafından
Ne aranmasi tövbe allahim niye bukadar abarttiniz arkadaslar hatrini sordum sadece
(20,673 puan) tarafından
LA sanane hatrından evlisin evliii
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Kiz canin sıkıldıysa  cik disari gez yok olmadi otur internette gez yani niye böyle bisey yaptın. Esin duyarsa kizar ki kızmakta haklı. Burayi yeni kesfetmissiin keşke onceden kesfetmis olsaydin ne can sıkıntısı kalir nede baska bisey burda neler var nelar:D

tarafından
Eşine anlatdınmı? Ne dedi? Eşine sevgini her fırsatda sözde ve haraketde belli et.
(3 puan) tarafından
Hatir soedum yazdim dedim bukadar ama pisman oldum yszdigima dedim kötü bi amacim yoktu arkadasca ayrildik biz
(3,951 puan) tarafından
Eşin kötü bi tepki vermediyse güzel  ama sende o kisiyi kafandqn cikar  canim artik önüne bak
(3 puan) tarafından
Kafamda sürekli olan bisey degil zaten arada sirada aklima gelir bu sefer iste ***** gibi selam biraktim ondan da asiri rahatsiz oldum zaten hemen esime anlattim cidden kötü bi amacim yoktu ama yemedigim linc kalmadi
tarafından
canım eşin ne dedi? kızdı öfkelendi üzüldü ne yaptı;? Uzun bi süre unutmaz ara ara dile getirir belkide
0 oy
(371 puan) tarafından
Ayhhh , gerdin vallahi 
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Kusura bakma da dertlesecek annen ablan yok mu sonra kafana girer evinden çocuğundan olursun 
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Utanma olsa bunu yazmadin çok matak birsey yapmışsın gibi hem cinsim oluşundan birkez daha utanç duydum aynaya bak yuzune tükür..rezill

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 630 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 821 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 2,690 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
10 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Seda_34 (12 puan) tarafından soruldu

412,985 soru

12,434,135 cevap

45,763 kullanıcı

Kategoriler

...