0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde (17,480 puan) tarafından

Sırf down sendromlu olarak dünyaya gelecek diye bebeği dünyaya getirmicem ya da bebeği aldır diyen insanlar bu güzel ve özel insanlara nasıl kıyılır Allah yüzlerinden gülücükleri mutlulugu neşeyi hayatlarından eksik etmesin InseAllah 

image

12 Cevaplar

+3 oy
(5,936 puan) tarafından

En İyi Cevap
Onlar zaten Vicdan yoksunu insanlar aldırırlar ama Allah sağlıklı bir evlat verir engelli olmanın yaşı ve zamanı yok ki çok tatlılar Çok güzeller ben bunların yanında en az altı yedi kere gitmişimdir bana çok yakınlar çünkü
-Reklam-
+1 oy
tarafından
aminnn canim
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Âmin cnm cok guzel yazmişsın
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Çok haklsn ya sevgi nedr cok iyi biliyorlar rehabilitasyon merkezinde calisiyrdm insana terapi gibi geliyorlar ama saglik sıkıntıları cok böbreklernde filan üzülüyorum onlara
(17,480 puan) tarafından
Benim babamın patronunun oğlu down sendromluydu kalbi delik doğmuş var fazla dayanağı vücudu küçücük bedeniyle ameliyata girdi ameliyattan sonra fazla dayanamadı babamın patronu eğer bebeğin down sendromlu doğacağını bilseydim aldirtirdim dedi ve o masum güzel bebek cennete gitti :(
(1,139 puan) tarafından
Yaa kiyamm yaa benim minik öğrencim vardi 2 yasinda girecekti ve kalbinden ameliyat olmuştu sukur ki atlattı ama oyle yaşamaya devm edecek
(17,480 puan) tarafından
Allah uzun ömürler versin canım hepsine
(1,139 puan) tarafından
Amin insllh sevgi dolu gunahsizlar
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Evet ya allahım ne tatlılar allah sonumuzu  iyi etsin
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Amin insallah 
0 oy
(185 puan) tarafından
Amin cnm inşllh 
0 oy
(701 puan) tarafından
Yani insan sağlıklı evlat ister ama Allah böyle yaratinca onun canını bizim almamız çok yanlış ya biz engelli bir vatandaşa dönersek ona kiydik diye çok korkarım ya 
0 oy
(725 puan) tarafından
Hastanede yanımda bir kadın vardı bebeği benim bebeğim ile aynı gün doğdu ben ona bana  Down sendromu dediler ama öyle olmadı dedim o da hikayesini anlattı doktor buna kesin Down sendromlu deyince kocası bu bebek olmayacak onu aldıracaksın demiş neyse kadın da bunu kabul ediyor, bebeğini aldırmaya gideceği gün hastane nin kapısından giriyor ve oğlunun trafik kazası geçerdiği haberi geliyor.. Sonra bebeğimi aldırmaktqn vazgeçtik dedi . İşte böyle insanlar da var 
0 oy
tarafından
Yeryüzünde en çok çok sevdiğim insan tipi acayip şekilde sevgi basliyorum onlara karşı 
0 oy
tarafından
Yalan söylemeyi bilmezler .. kalplerinde bi nebze kötülük yok 
0 oy
(13,619 puan) tarafından

Bizim burda da bi Cafe var her şey ile down sendromlu gençler yapıyor o kadar kibar ve tatlılar ki <3

(17,480 puan) tarafından
Dün mastersef de izlerken allahım öyle güzel öyle kibar konuşuyorlardı ki hele yemeklere yaptıkları o yorumlar aklıma gelmezdi benim :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
17 cevap 837 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.

412,837 soru

12,429,546 cevap