0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızım oksuruyordu viral enfeksiyon yada alerjik olabilir dedi doktor okadar öksürük şurubu alerji ilacı etkilemio ya gece boğuluyor burnuda tıkalı .bugünde bana bulaştı öksürük nasıl geçecek ilaç iciriyoruz elma kabuğu kaynattm icirdim gecmio

2 Cevaplar

+1 oy
(1,194 puan) tarafından
Bir hafta öncesine kadar bende çok kötüydüm boğaz enfeksiyonu oluşmuş öksürükten uyuyamıyorum yutkunamiyordum 6 gün çektim kızıma geçti sonra o öksürük ben faydasını gördüm sende gör diye şimdi yazacam sana . Bak şimdi öncelikle kendin için bı yemek kaşığı pekmez üzerine az bişey limon sık ve karabiber at. Bunu kaşıkla ye her zaman taze yap. 4 gün çektim öksürüğüm gittikçe kotulesmisti burdan birisinden  sonradan öğrendim o önermişti  ben bunu  yaptım iki gün içinde öksürüğü bitirdi ve ayrıca  bı cezveye bir yemek kaşığı Viks at ve su dok onu kaynat o havayı içine çekmen lazım başına havlu ört o tıkanıklığın varsa alıyor. İkincisi de bebek için öksürük şurubu veriyorsun ya çocuğa yatmadan önce bı diş sarımsagi ez zeytin yağına koy bir gün beklesin onu en fazla iki gün sürüyor  zaten iki gün içinde öksürüğü bitiriyor o sarımsakları suzmesen daha iyi etki ediyor ama yinede kokusuna dayanamazsan sadece o sarımsakları süzüp sadece yağını bebeğin ayaklarina sürebilirsiniz ve çorap giydir sabaha kadar ayaklarında dursun acayip etkili ondan fayda gormezsen eğer  bı tane siyah turbu içinden del içine de bal koy o  bir gün beklesin  ertesi gün o bardağın altına akan balli karışımdan verirsen çocuğun öksürüğün alıyor ama senin çocuğun küçükse ballı olanı yapma alerjisi olabilir 
(115 puan) tarafından
Kuzum zeytinyağı samirsak ısıtmadan direk mi
(1,194 puan) tarafından
Aynen Gülüm ısıtma yok . Sadece  Zeytinyaginin içine sarımsağı sarımsak sıkacağı ile ez zeytin yagin içinde bir gün beklesin  sonra süzmek istersen süz suzmesen daha etki ediyor anında faydasını göreceksin çocuğun ayaklarına masaj yaparak o yağı yedir hemen çorabı giydir sabaha kadar hafiedigini göreceksin:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hava vermedı mı doktor 
(115 puan) tarafından
Yok vermedi yw biseyi  yok dio ama deli gibi öksürüyor üç doktora götürdüm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 221 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenr42 (344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,892 soru

24,407,375 cevap

350,646 kullanıcı

...