0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
9Eşimle anlaşamıyoruz bana saygısızca davranır postlarımı okuyanlar bilir boşanacaktım çocuk için devam ettik hamileyken bile bana etmediğini bırakmazdı hakeret küfür evden kovma doğum yaptım lohusayken eve gelmezdi annesinin evine gider saat 12 ye kadar otururdu bebeğimle hep tek bıraktı sonra tartıştık evden kovmuştu 3 ay babamlarda kaldım sonra düzelicem dedi geldi götürdü ama düzelmedi hep aynı bu yuzden ben ikinci çocuğu düşünmüyorum bende oğlumun kardeşi olsun isterdim ama böyle birine 1 çocuk bile fazla haketmiyor çünkü bana kızıyorlar hep tek çocuk olmaz kardeşi olsun ama ben göreceğimi gördüm  çocuğa bile bakmıyor gece gündüz ben bakıyorum anca 5 dakka alır sever o kadar o yüzden istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz 

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından
E yani bu derece bir evlilige bir cocuk daha getirmek pek akla mantiga sigmaz bencee
tarafından
Çok haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
E yanı tabıkı ısteme yarına ne olucagın bellı degıl kı
tarafından
Aynen sürekli kapıyı gösteren bir cinse hiç gerek yok
0 oy
tarafından
Böyle bi adama yapma bence tek başına zor  canım inan üstesinden gelebilcekmisin. Tek çocuk olmaz diyenler kocanı tanıyorlar mi 
0 oy
(20,537 puan) tarafından
Oğlunu büyüt canım boşver böyle insanlara çok bile saygısız
tarafından
Aynen canım haklısın
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Bu durumdayken kesinlikle çok mantıksız. Edersen kendine edersin. Dışarıdan bakana ikinci çocuğun olsun demek kolay. Ne yaşadığını kendin biliyorsun . Madem eşinle birlikte tekrar başladın yola ayrılmadın bu kadar hemen koyverme kendini. İlerleyen zamanlar gösterir kararının doğruluğunu. Bu belirsizliğe çocuk aman aman 
tarafından
Valla bu değişmez maalesef oyuzden düşünmüyorum kendiside istemiyorum diyor zaten
0 oy
(19,839 puan) tarafından
Çok haklısın istememekte
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Asla ve kattagla dusunme 
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Böyle bir eş karşısında önlemini al ki gebe kalmayasin. 
tarafından
Önlemi alıyorum ama ona aldırıyorum kendim değil oda zaten istemiyor
0 oy
(711 puan) tarafından
Tek çocuk olmaz diyenler senin ne yaşadığını bilmezler söylenenleri kafana takma sen istemiyirsan yapma
tarafından
Aynen canım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Doğru yoldasn ona ikinci çocuk verilmez çocuk içinde devam edilmez boşa
tarafından
Öyle gerçekten 1 taneyi bile haketmiyor inan
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Evet kardes güzel bisey bunlara sabrederim diosan evladın için yap bitane daha derim . Ama tükendim hıncımı bebelerden alırım dersen hiç girişme bacım olan sana ve çocuklara olur . Çünkü karşındaki insan ne kadar kötüyse anneler maleser bazen cocuklardn alır hıncını hiç gerk yok 
tarafından
Ben düşünmüyorum böyle bir insana gerek yok bir çocuk bile fazla haketmiyor
(1,453 puan) tarafından
Öyleyse hiç yanaşma canım ne diyim
tarafından
Soruyu yanlış yazmışım şimdi farkettim düşünmüyorum yazacağıma düşünüyorum olmuş düzelttim
0 oy
tarafından
eger bosanmayip evladini bu adamla buyuteceksen ona bir arkadas dusunmen mantikli cunku devamli sizin hargurunuzle ugrasip duracak, oturup kardesiyle otnasin daha ii ama aksi halde yapma..
tarafından
Senin fikrinde mantıklı ama çektiğimi ben biliyorum o yüzden düşünmüyorum
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Çok haklısın 
0 oy
tarafından
Eşimle cok sukur hıcbır sorunum yokken bende dusunmuyorum 2. tek çocuk yeterlı boyle bır dunyaya hazırda hissetmiyorum senın boyle bir durumda ıstememen çok çok dogal 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Varsın kardeşsiz büyüsün çocuğunuz baba  sevgisinden mahrum yolunda gitmeyen evlilikte   büyüyen 1 çocuk yeterli bence. 2. Nin de günahına girmeyin.  
tarafından
Bende öyle düşünüyorum zaten
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Dusunme canim 2 cocuk buyuk sorumlukuk zaten  esinin bi faydası  yokmus
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(204 puan) tarafından
Böyle bi evliliğe böyle adama 2.çocuk mu???? 
0 oy
tarafından
Kesinlikle yapmaaa
tarafından
Bende öyle düşünüyorum

İlgili sorular

+11 oy
47 cevap 1,293 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde A. idil T. (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu