0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından
Biz şimdi oğlumuzun adını ahmet koyduk. Afrika'da da hatim yaptrdim Ahmet adına sağlıklı bir sekilde doğsun vs diye. Ama smdi ilk istedgmiz isim yunus emreydi. Acaba Yunus Emre'yi mi koysak  dedim ama hatiminizi yapan kişiler ahmet diye okudular ya kabul olmaz sa diye düşünüyorum. Bir bilgin varmı veya birine sorabilir msn bilgin yok ise ?  Sizce kabul olur mu bence olur diye dusnyrm oğlumuza diye yaptirdik ama işte

3 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Neden afrikada hatim yaptirdinizki cnm
(788 puan) tarafından
Hem kendim hem orda yaptırdım canm orda ilim talebleri küçük öğrenciler var bir miktar gönlünden ne koparsa gönderiyorsun hem onlara yardm amaçlı hem hatim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hocaya sormak lazım 
0 oy
(2,287 puan) tarafından
Konu hakkında bilgm yok ama herkes aslnda bebeğine bi göbek adı vermesi lazım mış bunu anne baba dışında kimse bilmcek olurda birisi kötülük yapmak ister adına büyü flan yapılırsa o gizli adı bilmedikleri için isim eksik kalır tesirli olmazmış bu yüzden göbek adı olarak kullanabilirsiniz yani ezanla kulağına okunur ama kullanmazsınız  o adı böylelikle sorun çözülmüş olur :) adıyla yaşasın minik paşa 
(6,047 puan) tarafından
Merhabalar.. Peki çocuk büyüdükten sonra da göbek adı koyulur mu mesela bu durumda benim kızım 6 yaşına girecek oğlum bir yaşında . Bu saatten sonra bı göbek adı koyabilirmiyim
(2,287 puan) tarafından
Evet koyulabirmiş canım peygamber efendimiz bi çok kişinin adını değiştirmiş mesela bu örnek veriliyordu bu konu hakkında

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (788 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,020 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 315 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 322 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,345 soru

23,648,680 cevap

308,327 kullanıcı

...