0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Hanimlar iyi aksamlar esim uzman cavuş 5 mayista izine ayrilacak memlekete gidicez ve orda hemoroid den ameliyat olucak ve rapor alicak 50 - 60 gun faln  acaba  dr verir mi 60 gun fikrinizi  soylermisiniz bu ameliyati olan yakini tanidigi  olan  veya rapor islerinden anlayan varsa yardimci olun lutfen

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hemoroid ameliyatı sorunu o kadar uzun sürmez ki. Alsa alsa 1 ay anca belki. O kadar uzun raporu vermeyebilir.
(20 puan) tarafından
Ameliyat sonrasi sikintili zqten agri cok oluyomus
tarafından
1 ayda toparlanir. O rapor için heyet lazım zor bence
tarafından
Heyet lazım heyet ıcınde cıddı bısı olması lazım hemoroıd amelıyatı olan bı yakınım 10 gunde ayaga kalktı yanı 60 gunluk bısı yok
-Reklam-
0 oy
(4,656 puan) tarafından
O kadar vermeye bilir eşim 30 günde koparlamisti biraz nazlı benim ki 
(20 puan) tarafından
Hadi ya biz garqnti 50  verir diyoduk
Cok agrisi oldumu zor mu
(4,656 puan) tarafından
Evet ağrısı oluyordu uyku sorunu oluyordu bakım olabarak çok titiz davranmak gerekiyor dediğim gibi benim ki nazlı biraz
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Okadar vermeyeblr ama icerde izni varsa ondan ekletsin
0 oy
(164,064 puan) tarafından
gecmis olsun rapor isini bilmiyomda ameliyat surecini merak ediyom
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Asla vermezlwr 60 gunluk 
0 oy
(176 puan) tarafından
Hemoroit küçük Bi ameliyat 60 gün ne mağna
0 oy
(1,780 puan) tarafından
20 günden fazla olunca heyete girmesi gerekiyor. Onuda bilmiyorum doktorların insiyatifine kalmış
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Rapor en fazla 40 gün veriliyor sonrası ücretsiz izne giriyor galiba benim eşimin belinde fıtık vardı 2 kere 15 gün rapor aldı  3 günde grip olmuştu raporluydu 10 günde kovid den dolayı karantina verildi ama son 3 günlük rapor yazılmadı ücretsiz izin yada yıllık izinden kullanıcaksın denildi belki sizde başka işler prosedür 
0 oy
tarafından
Valla eşim benim yanımda refakatçi olarak kalmak için 2.5 ay rapor aldı raporlarmla birlikte gönderdik yoksa asla başka doktorlar vermiyor

Şimdi eşime sordum eşim taş çatlasın 20 gün dedi aksi imkansız ki sıkıntı çıkarırlar dedo
(20 puan) tarafından
Senin icin mi dogum da mi yoksa baska bi ameliyat miydi 2 bucuk ay cok uzunda
tarafından
Benim için cnm hem doğum  başka hastalık için tedavi sürecinde yanımda olması gerekiyordu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 863 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elfida.... (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 545 göst.
10 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,946 soru