Allah bana muhtaç etmesin elime düşürmesin diye duamı edeyim önce
Ben annemin kızıyım sokakta bırakacak halim yok bakarım tabi ki onca yaptıklarına rağmen annemde babaanneme banane demedi baktı.. Ben annemin kızıyım..
Kızının yalanıyla beni buraya sığdırmadı nefret ettim burdan Allahın izniyle hazirandan sonra yokum eşimi de alıp gidiyorum.. 3 kız ve eşimden başka 4 oğlu var ben listenin en sonuyum ama onlar bakmazsa da alır bakarım ortada bırakmaya vicdanım el vermez.. Ama dediğim gibi Allahım bana muhtaç etmesin bnm elime düşürmesin İnşallah bi daha yüzyüze gelmek zorunda bırakmasın.. (AMİNNN)
Saglikliysa kendi evinde kalsa daha iyi olur bnce. Dedem ölmus babaannem 45 yil yalniz yasadi köyde. Kışın arada 1haftaligina gelirdi. Saygı duyulan bi kadındı. Ama bazi arkadaslarm. Babaanneleri hep onlarla kaldi sözde biktirmislar annelerini ne zaman olecek diye bakiyardi. Torunlarm bana oyle baksa cok üzülürdüm ben anneme kendim bakmak isterm gelinmz ykk daha ama yabancı kadin baksn istemem ama annem de damadin evinde kalma taraftari degildir konu komsu oglu bakmiyor da damadin da kaliyo dermis(kizin da degil) kayinvelidemin kizi yok mecbur bakcam
1,511,968 soru
24,663,145 cevap
366,846 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın