0 oy
946 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (197 puan) tarafından

Kızlar oğlumun ayağında böyle şeyler çıkıyor bazen yok bazen var alerji testi yapıldı birşey çıkmadı siz daha önce gördünüz mü 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(137,803 puan) tarafından
karsilasmadim hic boyle bisile
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum kötü bişey değildir umarım 
0 oy
tarafından
Bisey alerjimi yaptı .. Baska birinin çorabını ayakkanisini falan mi giydi yada biri onunkinimi giydide o tekrar giydi alerjik gibi duruyor
0 oy
(381 puan) tarafından
Benim oğlumdada var aynısı doktora gittik alerji olabilir dedi birsey çıkmadı mantar olabilir dedi öyle birseyde yok 1 yaşından beri böyle Dediğiniz gibi bazen oluyor bazen hiç yok bende anlamadım insallah ciddi birsey değildir 
0 oy
tarafından
Mantar gıbı geldı bana 
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhaba araştırma yaparken sızın yazınıza denk geldim 18aylık kızım var ve ayakları aynı bu sekıl yeni oldu sızde bı sıkıntı teskıl ettı mı zararlı mı zararsız mı korkulacak bırsey yoktur umarım bebegınız sağlıklıdır 
(197 puan) tarafından
Oğlum şuan 7 yaşında hala arada oluyor ama bazı yiyeceklere duyarlı olduğunu gördüm sucuk yediği zaman oluyo ya da okuldan dönünce bakıyorum yine olmuş kapalı kalınca. Bi sorun teşkil etmedi çok şükür ama siz yine de cildiyeye gidin isterseniz
0 oy
(1 puan) tarafından

Bende de oluyor. Uçuk bence dudaktan başlayıp el ve ayaklarimda da patlıyor. Kasinti ve yanma yapiyor 1 hafta 10 gun kalip geciyor. Sizde de bubsekilde mi

image

(197 puan) tarafından
Yok canım bizim ki böyle değildi sizinki baya kızarık mantar gibi cildiyeye göründünüz mü? Bizde sadece sucuk yediği zaman oluyor bir de okuldan gelince ayakkabıda terliyor ayağı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 263 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu