0 oy
235 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ben bir baklava hazırladım başka hiçbir şey yok şu an sarma da saramam artık siz neler yaptınız ?

11 Cevaplar

+1 oy
(11,217 puan) tarafından
bu bayram kaynanama gitcem o zaten yemekler felan yapio due ben yapmicam. ama gelin pastasini yapcam onu merak ediom
tarafından
Eline sağlık şimdiden iyi bayramlar
tarafından
Kaynanan da İsveç'te mi yaşıyor zeloş
(11,217 puan) tarafından
tesekkur ederim meftun.

evet canim. 15 dakika uzagimda arabayla :) esimin butun 1. derece ailesi isvecte
-Reklam-
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Hiç bişey yok biz bayramda kaynanama yarım saat durup anneme gidicez akşamda eve gelirim gelen olmaz eşimin ailesinden çoğuyla konuşmuyoruz arkadaşımın bahçesinde çaya çağırıyo oraya gideriz öyle yani
tarafından
Bize de kimse gelmez ama yine de gelir diye korkuyorum
0 oy
(8,269 puan) tarafından
Bize gelen olmaz zaten bu bayram kimse gelmiyor bizimkiler İstanbul da kurbanda gelen oluyor bizde kaynanama gidicez genelde orda toplaniriz
tarafından
Bize de kimse gelmiyor ama biri çat diye gelirse korkuyorum
(8,269 puan) tarafından
8 aylık bebeğim var okadar haraketliki işimi zor yapıyorum hiç bişey yapmak aklıma gelmediacikcasi
0 oy
(350 puan) tarafından
Sarma sardım daha yeni bitti baklava tuzlu kurabiye var :))
tarafından
Eline sağlık bende şimdi tuzlu kurabiye yapıcam
(350 puan) tarafından
Seninde ellerine sağlık canım
0 oy
(155 puan) tarafından
bu sene ilk kez bayram yemeği yaptım :) gül tatlısı börek sarma gelin pastası  :) 
tarafından
Oh ne güzel
(155 puan) tarafından
Allah ağız tadi ile yemeyi nasip etsin Hayırlı bayramlarr :D <3
tarafından
Amin inşallah hayırlı güzel bayramlar
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben hiç bir hazırlık yapmadım ilk kez baklava yaptım sadece onu eşim istedi die. Bana gelen giden olmaz. Ben gezeceğim küçük olarak.kaynanama gelirler orada görüşürz bı coguylada
tarafından
Bana da gelen olmaz sanırım ya
0 oy
(122,360 puan) tarafından
sarma var dondurucumda dallas steak yapcam corba salata bi iki bisi daha tatli hazir gelcek bugun yarinada misafirlerim gelir aksama
tarafından
Afiyet olsun canım hayırlı bayramlar
(122,360 puan) tarafından
sanada ❤❤❤
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Hicc bişey yapmadım bir günü annemde gecircem bir günü kaynanamda duyumlarima göre sarmalar tatlılar hazırmış hazıra koncam yani:D

tarafından
hahaha afiyet olsun
0 oy
(589 puan) tarafından
Börek, Sarma, yuvalama annem de baklava yaptırmış onu vericek kimse gelmez bana ama adetleri yaşatmayı seviyorum çocuğum görsün öğrensin istiyorum 
tarafından
bana da kimse gelmeyecek ama tamamen kültürü devam ettirmek için :) antepli misin
(589 puan) tarafından
Aynen ben de öyle düşünüyorum, ben değil eşim Antepli ama Antep mutfağını öğrendim seviyorum da
0 oy
tarafından
Yemek belli değil daha gece baklava acicaz eltimle bakalım 
tarafından
kolay gelsin
tarafından
Sağol canm
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Gurbetteyim ve hiç bişey yapmadım zaten gelen olmayacak
tarafından
bana da gelen olmayacak valla

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 372 göst.
15 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mursi (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 308 göst.
16 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulnazyilmaz (1,170 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 251 göst.
12 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 332 göst.
12 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,611 cevap

36,369 kullanıcı

...