0 oy
980 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
16 aylık normalde hic sevmem ama nedense bir an heves edip sürdüm inşaallah gece tüm eline bulaştirmaz 

15 Cevaplar

+2 oy
(830 puan) tarafından
Bunu neden bizimle paylaştın. 16 aylık cocuk nıye kına yakarsın ki eline sevmıoorum da diypsun ə mutluluk da degil nabalım bacım ləkə cıkarıcı mı önerelim
(7,617 puan) tarafından
Kisilerin isteği üzerine posttan çıkılmıyor pınar
(830 puan) tarafından
AA kovuldum. Yapma dalılılım
tarafından
Evet yuzsuz olunca çıkılmıyor haklısın. Kendi postun gibi tepe tepe kullan bak yoksa hatrim kalır
(830 puan) tarafından
Yüzsüz mü. :d nəysə ben çıkayım da sen kınanın kalanını kullanırsın hadi bye
tarafından
Yarın post acarım bak ugrayi unutma
-Reklam-
+2 oy
(7,617 puan) tarafından
Kınayı getir aney türküsü de söyledin mi?
tarafından
Yok onu sana bıraktım yarın gelde söyle iyi bahşiş veririm
(830 puan) tarafından
Ya ajjsjdjdf
(7,617 puan) tarafından
Senin daha cok ihtiyacın var :))kalsın sende
tarafından
Sen bilirsin be tatlım
+2 oy
tarafından
Ayyy bu bir gelenek aslında kucukken her arefe günü annemde bize yakardı kına yi Peygamber efendimiz önermiştir zaten kızım büyüsün onada yakacam inşallah ❤️ ve kız erkek ayrımı yapanlara RENKLERİN OYUNCAKLARİN CİNSİYETİ OLMADİGİ GİBİ PEYGAMBER EFENDİMİZ SACA SAKALA KİNA YAKİLMAYİ ONERMİS KİNANİN DA CİNSİYETİ YOK :)
tarafından
Al aşk   +❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️ bayramın mübarek olsun bebeğim❤️❤️
tarafından
Sağol bitanem sana da ❤❤❤❤❣
+1 oy
(11,798 puan) tarafından
Ya niye bu kdr linclemisler e kına sürmüşse ne olmuş bizde küçükken annem hep sürerdi sabah olunca yıkarken mutluluktan uçardik hangimizin daha kırmızı diye bu annede heves etmiş sürmüş burda o kdr saçma sapan postlar varken bu kına niye bu kdr battı anlamadim
tarafından
Aminnnnn canm
tarafından
Bende anlamadım.valla bir acayipler :) oje sürülse ay ne tatlı denirdi
tarafından
Ayy ilk nur bı an  altakki yorum senin sandım yasliliktan bunlar hep :D kız oje modereeeeeeeeeennnnn niye kizsinlar ona :D
tarafından
Hahaha yok ayoll ☺☺
Demi yani o modern işler kınadan korkarmis çıkmamış bla bla blaaa
tarafından
Ojeleri batsın aman.. bende ojeden nefret ederim. Minik kuşuma eşim izin verse yakacam da izin vermiyor
0 oy
tarafından
Neden yaptın boyle bısey
tarafından
Annem küçükken bize surerdi. Sabah erkenden kalkip ilk is ellerimizi yıkardık. Ben büyüdükçe sevmemeye başladım bir anlık hevesle oglum da o duyguyu tatsin istedkm
tarafından
16 aylık bebek ne duygusu gozunu seveyım korkmasın bari sabah
0 oy
(164,305 puan) tarafından
amaç  nedir   
tarafından
Annem küçükken bize surerdi. Sabah erkenden kalkip ilk is ellerimizi yıkardık. Ben büyüdükçe sevmemeye başladım bir anlık hevesle oglum da o duyguyu tatsin istedim
(164,305 puan) tarafından
ama annen sana yaparmis hani kina kizlara yapilir erkek nebehe olmaz
tarafından
Neden olmasın ki o da çocuk
0 oy
tarafından
valla az once bir post vardi oda 3 aylik kizima surcem diodu benim bildigim kinanin bi zaraei yok hatta ben 40 gunlukken elim kinali : D
tarafından
Zararı olmadığıni biliyorum ama erkek bebege olmaz demisler neden olmasın ki
tarafından
yok be ne olcak kizi erkegi mi var. askere giden erkege kina yakilmiomu :)
tarafından
Kız linçlemeye yer aramışlar bayram bayram canları sıkılmış
0 oy
(3,972 puan) tarafından
Kiz oğlan cocuguna kına mı yakılır. Valla dalga gecerler senle 
(3,972 puan) tarafından
Bak kendin diyorsun sakala önermiş diye ama yunede sen bilirsin bizim burda yaksan herkes cok yadirgar sizin orda normal biseyse diyecek bisey yok
tarafından
Cinsiyetçi yetiştirme derim cocugunu ama sen bilirsin :)
(3,972 puan) tarafından
Cinsiyetcilikle alakasi yok cevremde 1 kişide bile eli kınalı erkek görmedim görürsem de inan yadirgarim bizim memlekette olmayan bi durum. Nasil cinsiyetçilik olarak algılıyorsun bu durumu anlamadim. O zaman erkek cocuklarimiza etek de giydirelim malum cinsiyetci olarak yetistirmemiz lazim :))))
tarafından
İnan buradaki teyzeler gibi konuşuyorsun seninle ağız dalaşına giremeyecegim ben kızıma unisex yada erkek tişörtü giydiriyorum ne severse o çevrenin ne dediği değil ne hoşuna giderse o önemli benim için :)
(3,972 puan) tarafından
Aynen bende giremicem canim  gayet normal bi yorum yaptim konuyu uzattin gittin. Istedigin gibi yap yapacağını
0 oy
(2,528 puan) tarafından
İnşaallah bebeğiniz korkmaz. Ya istemezse elinden nasıl çıkacak hemen. 
0 oy
(45,167 puan) tarafından
Ayyy ne güzel.   
0 oy
(566 puan) tarafından

Ay gecen rüyamda bende kendi elime sürmüştüm parmağimda yara var gecsin bende kendime yapcam oğlumada yapasım yok değil:angel::)

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ayy keşke bende kızıma surseydm unutmuşum valla benim annemde hepimize uyurken sürerdi sabah çok mutlu uyanır hemen ellerimizi yıkar bakardik kiminki daha güzel olmuş diye 
0 oy
tarafından

Eşim kına kokusunu sevmiyor yoksa bende çok heves ediyorum yaâ. Çok severim kınayı ama kına gecemde bile yalvardı yakmamam için :'( yemeklere kokusu siniyorms sözdeeee.. bu arada lincleyenler ellerine hiç kına yakmamis herhalde

0 oy
tarafından
Yok kız bnde sürmüştüm iyi yapmissn cnm
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Öyle huysuz bir kızım var ki kınanın rengini görse bunu çıkar diye kıyamet koparır o yüzden hiç kalkışmıyorum  

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Aslicikk (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A.Sura.K (2,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cicekkkk1221 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,668 soru

24,494,126 cevap

357,877 kullanıcı

...