+2 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (7,401 puan) tarafından

İyi akşamlar kızçeler başlıkta belirttiğim gibi hayal ettiğiniz meslek var mı ?

Öncelikle ben cavaplıyım ben küçüklükten beri polis olmak istemişimdir hep hâlâ da öyle bekarken çok çabalamadım doğrusu ama evlendikten sonra esiminde desteğiyle dışardan liseyi bitirip üniversite okumaya başladım onu da bitirmeye 1 yılım kaldı sonra polislik mülakatlarına giricem inşallah nasip olur çok istiyorum elimden geleni yapmaya da gayret ediyorum sizde dua edin benim için olur mu :)

Rabb'im herkesin gönlüne göre versin inşallah<3

29 Cevaplar

0 oy
(1,315 puan) tarafından

Mimar olmak istedim ama ailem hep inşaat işçisi mi olacaksın basima diyordu bırakmadılar bende çocuk gelişimi okudum bitirdim <3

(7,401 puan) tarafından
Ah bu aileler ah
-Reklam-
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Bahçem kafam  adında bir kafe açmayi yeşillik içinde manzaralı cay tatli degisik farkli aparatıf yiyecekler pastalar yapmayi isterdim zaten turizm otelcilik mezunuyum is yeri acma belgem de var 
(7,401 puan) tarafından
Ohh ne güzel olur valla bence peşine düş yap mutlaka
0 oy
tarafından
avukat olmak istiyordum mimar oldum
(7,401 puan) tarafından
Ay o da çok güzel meslek cnm
0 oy
tarafından
Bende hep öğretmen olmak istiyordum oldumda diplomamı aldım elime eşim çıktı karşıma tanışlık nişan evlilik izn vermedi çalışmaya belki gelecekte verir nasip kısmet oda.yani içimde kaldı(
(7,401 puan) tarafından
Yaa üzüldüm neden izin vermiyor ki mesleğin sonuçta
tarafından
Aşırı kıskanç birisi kapıdan arabaya binip kapıda inerim.nişanlıyken kendini göstermedi evlendik huyları çıktı ortaya canm.benimde içimde kaldı hayalim o kadarda okumuştum
(7,401 puan) tarafından
Olsun cnm yuvanda mutlu ol yeter ki ne desem bilemedim
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Ben küçükken tansu ciller servis şoförü ve dansöz olcam diyormuşum ahshsjha
(7,401 puan) tarafından
Hahaha kız Allah senin iyiliğini versin :))
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim güvenlik insallah olacam da 
(7,401 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Subay ya da polis olmak istiyodum boydan kaybettik sonra dedim att ci olayım puanimda tutuyodu aslinda ama kazandığım lise de alengir çelengir yaptılar yer kalmadi deyip almadılar meğer torpille başkasını almışlar hala hakkım helal değil . Napayım bende çocuk gelişim okudum ana okulu ogretmeni olayim dedim
(7,401 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı böyleymiş cnm
0 oy
(626 puan) tarafından
ben cerrah olmak istemişimdir hep ama nasip olmadı onun yanında ek olarak ressam ve tasarımcı da olmayı çok istedim ama nasip olmadı kendimi geliştiremedim
(7,401 puan) tarafından
Ay ressam çok havalı geliyo kulağa

Hiç resim yeteneğim yoktur he cin ali bile cizemiyom :D
(626 puan) tarafından
çizerim çokda güzel olur ama eğitim alıp ilerletmem lazım ama olmadı özellikle kıyafet resimleri çizmeye bayılırım :)
0 oy
tarafından

:DBankacılık :D Çok istiyordum. Maliyye okudum. Ama bankada çalışmak kısmet olmadı. Özel okulun Maliyye işleri ve yöneticiliğini yaptım 2sene.

(7,401 puan) tarafından
O da olur inşallah bi gün cnm diploman elinde nasıl olsa:)

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 1,918 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seher (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 619 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 542 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ...H&E... (153 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 101 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dnz40 (45 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,026 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...