0 oy
682 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
Kizlar benim esim maasini alir evin haftlik aylik alisverisini yapae faturalari oder kirayi verir ama aylik elime en fazla 100 tl verir bazen daha lazim oluoyr ama isteyemiyorum sizin nasil durumlar

37 Cevaplar

0 oy
(1,830 puan) tarafından
Kaç para maaş alır onu bile bilmem. Alışverişi pazarı marketi o yapar. Hiç bir şeye el surmem bana da her maaş cep başlığı 600 TL veriyor 
(71 puan) tarafından
Keske banada o kadar verse
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Yok öle değilde lazım oldukça mesaj atıyorum istiyorum hemen kartıma atiyo oda 
(71 puan) tarafından
Iste beb utajiyorum 100 tlde neye yetsin
0 oy
(6,394 puan) tarafından

Market pazara beraber gideriz kartı bende durur günlükte cebinden alırım :D kendi diyodu cebimden al biriktir habersiz diye bende öylr yapıyorum :D bişey istesemde alır sagolsun rabbim başımızdan eksik etmesin

(71 puan) tarafından
Bana dese bende biriktiriim ama yok
(6,394 puan) tarafından
Kendin teklif et canm. Bende kısın yapmam yazın iş sezonu yaz aylarında alırım
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Eşimin kredi kartı bende istediğini al der ama ben çok nadir kendime harcadım hep eve harcıyorum. Aylık dediğin gibi 100 TL falan da nakit verir. Genelde evdeyim lazım olmuyor öyle çok biriktirdiğim oldu yani
(71 puan) tarafından
Bende evdeyim ama kuofer kiyafet vesaiyre bisey ihtiyacin oluyomu
(8,060 puan) tarafından
Hayır hiç kuaföre gitmem. Çok kıyafet aldım zamanında eskimedigi sürece yenisini almam israf.  Ayakkabı spor giyerim benim hiç masrafim olmuyor canım ya :)
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Bende ek kartı var :) bu zamana kadar hiç bana para verir misin demedim sadece bişey alırken oradan alayım mı diyorum o kadar 
(71 puan) tarafından
En guzeli o rahat
0 oy
(137,682 puan) tarafından
esimin karta yatan paralari ben direk hepsini ya kendine atarim ☺ aeada esime verrim
(71 puan) tarafından
Hep senin yorunlarini okuyorum cok akli hasinda bir kadinsin
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Kart bende oldugu icin sknti olmuyo asko
(71 puan) tarafından
Yasadin
0 oy
tarafından
Evet benim hesab kartım var 700-800 atıyor karta
(71 puan) tarafından
Aylik harcayabiliyormusun biriktiriyormusun
tarafından
Harcıyorum canım. Bende ne ihtiycimiz varsa ona harcıyorum. Bebek bezi yada mutlaka bir ihtiyaç oluyor bazen onları alıyorum nazende kendime
0 oy
tarafından
Cnm niye isteyemiyirsun. Oyle alistirma lazim oldugunda iste. Kocan senin utanacak bursey yok.sana vermek zorunda. 
0 oy
tarafından
Eşim maaşını bankadan alıyor, maaş geldiği gibi hesap yaparız. ... TL kredi kartı, ... TL elektrik, ... pazar parası zaten geriye bişey kalmıyor ona garibim ya :D Ama kartı bendedir ne zaman lazım olsa alırım bide ben pek dışarı çıkmam pek para harcayan biri değilim. Ama sağolsun istediğim zaman istediğim kadar verir sorun etmez eğer varsa elinde. 
0 oy
tarafından
Benim ki hiç aylık haftalık para vermez her alış verişi birlikte yaparız bana para lazım oldukça cebinden alırım tabi haberi olur habersiz almam 
(71 puan) tarafından
Ideal yani almana bise demyor sonucta
0 oy
(3,679 puan) tarafından
500 TL verir o bana ait para ben köşeye koyarım harcamam ama istediğim birsey olursa eşimin kartından alırım ihtiyaçlarımo yine 
(71 puan) tarafından
Birikim yapiyorsun galiba
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Bana 550 veriyor artarsa uzerini tamamlıyor param kalmazsa isterim evde birsey hep birsey bitiyor yada ani birseyler lazım oluyor 
(71 puan) tarafından
Ah hic eksik bitmiyo ki
(1,541 puan) tarafından
Aynen kendime birsey alayım diye veriyor yine eve gidiyor
0 oy
tarafından
Canım oste binihtiyacin olursa o senin eşin. İstemeye alıştır onu da kendini de. Benim esimin maaşı benim hesapta dir hep.  :) ama bende pit pit harcamam yani bilir benim sıktigimi  o yüzden bana verir maasi
(71 puan) tarafından
Ben cok skamiyorum canim
0 oy
tarafından
Asla vermez ekmek parasi biraksa o gun ekmek alinmasa o parayi hep dillendirir illa elimde bir kuruş kalmayacak anca durur ailem bana para verdi bebege verdi hep lafini yapar neymiş sen parayi gorunce degiştin sen parandan cesaret aliyon hep hep yuzume vuruyor buda canımı sıkıyor illa gidecem isteyecem desem bana bu kadar lazim hemen verir ama yanimda para bulunsa rahat durmaz boyle bir esim var malesef
(71 puan) tarafından
Kiyamam sana
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Vermez bende çok lazım olmadıkça istemem ama her istediğimi aldırırım o sigarasını veriyorsa bende boğazıma harcatırım kılık kıyafete çok vermeyiz ikimiz de 
(71 puan) tarafından
Bogazdan bende kesmem asla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 636 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu