Kizlar herkese oncelikle iyi bayramlar Dha evvelinde aile ici kirginlik yasadigim konular olmuştu bugunde pek bir farki yoktu Niyetim eşimin ailesini yermek değil etten puften sebeblere takilarak huzursuz olmak değil ama bugun kayinanama cok uzuldum ben yapi olarak naif ve sessiz vir insanim. Kayinvalidemler koyde yasiyorlar malum bayram ziyaret surekli iş husnutluk memnun etme durumlari vs. Eltim ve gorumcemin yaninda sen yogurdu tutturamiyormussun yada civik oluyormus yogurdun dedi bende yalan solemek istemedim evet bazen ole olabiliyor dedim neyse yogurdunuz varmiya dedi bende esim inek yogurdu istedigi icin arkadasindan satin almis dedim niyetim hic kotu dgl bana gore birinden satin almak normal. Bunu senmisin diyen şok oldum püüü diye yuzume tukurdu gavurun kizii diye nasil uzuldum anlatamam yerlebir olan gururumami uzuleyim ettigi lafinami yaşli diye seslenmedim sustum devam saygi gosterdim cunku biliorum anlamiyacak. Ama gelince eve durumadim esime soleyip agladim haklisin ayip etmis ama yasli napim bu yastan sonra degistireyimmi dedi. Istersen konusuyum dedi ama mesele buyusun istemiorum ama istemedikcede ben eziliorum. Bana dua edin neolur. Icimde tutamayip sizinle paylasmak istedim
414,065 soru
12,462,221 cevap
46,780 kullanıcı