0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Hanımlar eşi veya tanıdığı siberde görevli olan var mı telefon incelemesi hatsiz yapılabiliyor mu 

4 Cevaplar

+1 oy
(135,801 puan) tarafından
bilemedim ama arama kaydinda cikmiyomu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne için incelenicekki zaten hatsiz numarayla yapıyorlar
(10 puan) tarafından
Bı numara var operatörde çıkıyor ben o numarayla konuşmadığıma eminim ama kimseye ispatlayamiyorum benden benim telefondan aranıp aranmadigi çıkar diye duydum ama hat bende değil eşime verdim
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Numarayı arayın konuşmadiysan kim konuşmuş numaradaki kişi söyler
0 oy
tarafından
Dünkü postu hatırlıyorum. Neden kendini ispat etmeye bu kadar uğraşıyorsun? Eşin mantıklı biri olsa sen onun bütün arkadaşlarını mı arayıp aldatırsın bu 1. Madem o kadar emin sana güvenmiyor demektir bu 2. Arkadaşlarından da bunun hesabını sordu mu yoksa sadece sana mı yükleniyor bu 3. Çünkü onlara birşey demiyorsa aslında gerçeği o da biliyor ama seni karalamaya ve boşanmaya çalışıyor demektir, böyle biri için de emeklerine yazık değmez.
(10 puan) tarafından
O kadar zor durumdayim ki aynı şeyi bende söylüyorum yanında o numarayı arayalım beni tanıyan kişi zaten açar açmaz ismimle hitap eder ya da daha önce konuşup konuşmadığımiz çıkar ortaya değil mi mantık olarak ne ona yanaşıyor ne boşanmaya yanaşıyor
tarafından
kusura bakma da o zaman eşin sadece neden bilmem seni bişeylerle sindirmeye çalışıyor. Aldatıldığını düşünen insan arar o numarayı hadi yüzde yüz emin aramaya ihtiyaç duymadı diyelim boşanmak ister. Eşinin başka sebepleri var eminim böyle davranmasında. O da gerçeği biliyor aslında.
(10 puan) tarafından
Evet haklısınız duaya çok ihtiyacım var dualarıniza benide katın lütfen
tarafından
inşallah gerçek sebebi öğrenirsin ama şunu unutma gerçeği bile bile karısını karalamak isteyen erkekten hayır gelmez. umarım Allah tüm gerçekleri ve eşinin tüm oyunlarını senin önüne çıkarsın.
(10 puan) tarafından
Amiiin inşallah rabbim büyük Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 171 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde HatunDemirel (21 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 351 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,939 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 203 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu

412,268 soru

12,410,395 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...