0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayınvalideme anlasamayix birbirimizi de pek sevmeyiz daha önce çok problem yaşadık ama arada eşim olduğu için duymazdan görmezden gelmeye çalıştım hep. Şuanda aynısını yapiyorum ama zoruma gitti sizinle paylaşmak istedim. Akrabalarından bana iftira atan bir kadin var iftirası da ortaya çıktı ben aklandim  Allah'a havale ettim geçtim . Kayınvalidem de o iftira olayında boşverin uzatmayın konuyu tarzında konuşmustu. Bugün bı gördüm bana iftira atan kadinla can ciğer fotoğraf çekilip paylaşmıştır. Okadar zoruma gitti ki anlatamam ben susup görmezden gelerek eşim üzülmesin arada kalmasin diyerek yanlış yapıyorum galiba. Onu sevmememe rağmen saygıda kusur etmiyorum eşim üzülmesin diye susuyorum. Ama bu yaptığı çok büyük saygısızlık değil mi ben artık yalandanda olsa suratına gülmek istemiyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
o kadin akrabasiysa onu silmesini bkleme
(7,620 puan) tarafından
Ben buraya girince sinirlerim bozuluyor:))))
tarafından
Evet akrabası
tarafından
Neden sinirleriniz bozuluyor anlamadım :)
tarafından
Girme zorla sokmuyoruz ya
(7,620 puan) tarafından
Arkadaşa dedim canım o anlamıştır:D
(7,620 puan) tarafından
Pınar sen kaşıniyorsun bak bu iki oldu habire bir carlama halindesin git başka yerde oyna
tarafından
ee canim konu ikinizin arasnda sen gelini o.akrabasi yani napsin kadini hayatindan mi cikarsin :)

aman bozulmasin bahar gel sene baska postta bulusalim : D
(7,620 puan) tarafından
Yok cano be sildircem hesapları herkes kendi seviyesindeki ile takilmasi lazim aşağı cekmeye çalışıyor bir kac kendini bilmez
tarafından
Hee kasiniyorum be tatlım. Senin gibi kendini bilmez mi kaşıyacak. Bos bos yorum yapan sensin.
tarafından
buraya post aciosanuz veya cevap yaziyorsaniz her yoruma ve elestriyede acik olmalisiniz. insanlar size belli bir seviye icinde yorum ve elestri yapiorsa yapma o zmn git ozmn die direktiflerde bulunamazsiniz. o zmn sizde yazmayin deriz.  ortada hakaret yok kufur yok ayrica sana degil bana diyor neden boyle bir tepki veriyorsun ki pinar
tarafından
O kendini biliyor senlik bir durum yok
(7,620 puan) tarafından
Insallah reel de en kisa zamanda kendini kaşittiracak birini bulursun ne diyebilir ki bu kadar isteyen birine:))
Çene suyu çorba daha öten yok olamaz da
tarafından
aaa post sahibi degil ki bu pinar ee pinar hayrdir sen : D
(7,620 puan) tarafından
Pınar 2 kisi konusurken 3. Durumunda olan kişi:)
tarafından
:)))))) sadece gülüyorum.
(7,620 puan) tarafından
Mevlana ne güzel söylemiş dimi
Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.
By by bu sözle uğurluyorum sizi pinar
tarafından
Ayni akil seviyesine indim işte anlamamış bak hic şaşirmadım. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim sevmediğimiz konuşmadığımız kişilerle çevremizdekiler de muhatap olmasın istiyoruz ama olmuyor canım bosver üzülme. Yeri gelince kaynanana söyle. O kişiyle can ciğer olmuşsun diye
tarafından
Can ciğer olsada  gözüme sokuyo olması yanlış geldi bana benim göreceğimi bile bile yapmasinw çok üzüldüm
tarafından
Kaynana milleti işte ^_^. Belki de sırf sen görüp sinir ol diye yapmıştır
 Eğer öyleyse görmezden gel canım. Bırak ne hali varsa görsün
0 oy
tarafından
Akrabası ise hayatından çıkarmasını bekleme ama gözüne sokmasida yanlış 
tarafından
Bnde böyle düşünüyorum
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Cok tuhaf bu kaynanalar ya
0 oy
(133,308 puan) tarafından
surekli goze sokmasi iyi degil ama hayatindanda cikarmaz
0 oy
(2,512 puan) tarafından

Kadına iftarayi o attirmistir belki de 

İftira neydi ki meraklı ben:)

tarafından
Mesele okadar uzun ki Namusuma dini inancıma kadar dil uzattılar okadar soyluyim size
(2,512 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler ya valla eşimin Hatri falan dinlemem ben siler atarım
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Buna sen değil eşin kızacak canım acaba ne iftirası attı
tarafından
Mesele çok uzun canım Namusuma kadar dil uzatti yok benim gönlüm baskasindaymis aslında falan falan . Eşim bu olay ilk yasandiginda tepkisini koydu zaten hem annesine hem kadına karşı ama görüşmeye devam ediyor etmekle kalmayıp fotoğraf paylaşıyor o kadinla
(1,782 puan) tarafından
Aman konulma sende bahanen olsun işte başına bela etme kaynananı bahanen hazır işte ne güzel
tarafından
Eşim konuşmamayi kabul etmiyor canım
0 oy
(10,060 puan) tarafından
Aynısini yaşadım benimde kayınpederim öyle aman umrunda bile değil yeterli benden uzak olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 477 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 739 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,469 puan) tarafından soruldu

409,555 soru

12,310,736 cevap

38,691 kullanıcı