Kızlar eşimin kuzeninin karısı var benden ve eşimden 2 yaş büyük kadının eşime karşı olan tavırları çok dikkatimi çekiyor daha önce de bununla alakalı bi konu açmıştım bilen bilir, mesela dün bayram ziyaretindeydik eşime açmış telefonundan çocuğunun videosunu gösteriyor yanında bir sürü kişi var onlar varken neden sadece eşime gösteriyor videoyu? Normalde herkese karşı soğuktur genelde kadın ama eşim, kayınvalidem, kapınpederim ve görümcem haricinde. Diğer herkese karşı çok soğuk, kendi kocasına bile soğuk. Eşime sürekli şakalar, espriler yapar ama bana karşı mesafelidir. Eşime biz daha yeni evliyken gece saat 4 gibi görümcemin videosunu atmıştı, bi kere de eşi için internetten bişey alacakmış onunla ilgili bi soru soracakmış gecenin bi vakti saat 1.30 civarı yine mesaj atmıştı eşime. Gece ben kuzenlerime bile o saatte mesaj atmaya çekinirim, hayat memat meselesi olmadıkça aramam kimseyi. Eşimin ailesi de eşimin kuzeni ve karısıyla çok samimiler onlara da bu konuyu söyledim onlar kardeş gibiler falan diyorlar bir kaç kere de denk geldi ben kayınvalidemlerde mutfakta iş yaparken eşimde mutfakta sandalyede oturuyordu bir sürü yer olmasına rağmen gitti eşimin yanına oturdu, nişanlıyken bir kere gidip arabada eşimin yanına oturmuştu çok dikkatimi çekiyor bilerek yapıyor gibi geliyor kimsenin günahını da almak istemiyorum ama bu kadar olmaz şimdi diyeceksiniz ki eşin de ona karşı samimidir falan ama hayır eşim gayet mesafeli davranıyor aslında kadına.