6 yıldır her bayramı ailesiyle geçiren ben 18 yasinda evlendim bayramları ilk annesi gile gider biraz annemlerle takılırız sonra bütün bayram onun ailesiyle vakit geçiren ben 2 tane ablam var üstelik her sene gelmelerine rağmen bu sene de ben ailemle vakit geçiren istiyorum cunki ablamlar bebeği ozliyorlar birisini 2 senedir oburunu 1 senedir görmüyorum kocam beni bırakıp ailenle geciriyorsun falan sürekli bunu diyip duruyor büyük ablam da kocasıyla geldi bi yerlere gittik kocama ne olsa batıyor ikisi de birbirinden gıcık ne yazik Ki annemin böyle damatları var yarında bana kahvaltıya gelip sonra gezcez birisi gidiyor zaten 3 gün görebildim vay efendim her gün mu goruscez ne biçim bayram yine beni kahretti burnumdan getirdi bardak falan kırdı çok sinirliymis o kadar üzülüyorum ki bogazima vuruyor uzuntum ilk defa ailemle bayram geçirdim hiç mutlu değilim diyor aliminde ona yaptığı bisey yok çok severler kocamı kendi ailesine yapmadığı kalmıyor yüzünde gülücükler açıyor onlarla gittiğimizde ilk defa hep beraber gittik sürat 5 karış uzun yazdım kimseye söylemiyorum içimi buraya döküyorum