0 oy
1,263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Herkese hayırlı bayramlar öncelikle ben memlekete geldim eşim ise İstanbul'da kaldı uykusu ağır bende şuan kaynanamlrdym sıkılıyorum eşim yok bana burası çok bomboş geliyor yaklaşık iki ay kalmayı düşünüyordum ama kendi ailemde sadece 15 güne izin verdiler eşim abisinin düğünü için birkaç günlüğüne gelck acaba geri donsem mi diye kararszm kalsam bile ailemi çok goremycm

30 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kız bunun normali annenlerde 2 ay kalıp kaynananlarda 2 hafta kalman değil mi ya ? Bir de mesela ben eşim yokken asla gidip kalmam kaynanamlarda bir tuhaf geldi bana açıkçası canım bence evine dön
tarafından
Onların adeti dylm bizde de öyle çünkü
-Reklam-
0 oy
(13,566 puan) tarafından
2 ay çok uzun bir süre 1 gün birinde 10 birinde kalın size 15 gün izni eşiniz mi verdi
tarafından
Evet o verdi
0 oy
tarafından
2 ay kalacaksan 1 ay kendi ailende 1 ay kaynanada kalsan daha mantikli esit olmus olur kocan yok hemde gumah ya bide gormuyomussun uzun zamandir nie boyle yapiolar anlamiyorum ya kaynananda kalsan 2 ay napicaksin en azindan annenle babanla hasret giderirsin 
tarafından
Anlayan yokki bunu
0 oy
(7,937 puan) tarafından
Onlardan mı izin alacaksın ailene gidemiyorsan evine git kesinlikle. 
tarafından
Öyle ypc
M
0 oy
tarafından
ben boyle konulari gorunce sinir krizi geciriyorum. suan gercekten sorun esinizin yalniz kalmasi mi?? ya ne olur kendinize yapmayin bunu.neden kaynanalarin elinde oyuncak oluyorsunuz? ne demek kendi aileme 15 gun izin verildi? pardon da kaynanalarda esiniz yokken neden 2 ay kalacaksiniz? ya cok sacma. lutfen biraz dişli olun ezdirmeyin kendinizi bu kadar. taviz verdikce arkasi gelir
tarafından
Ben de böyle olmasıni istemiyorum ama gerçekten elimde olan bir şey yok
0 oy
(411 puan) tarafından
11 senelik evliyim normal koşullarda 2 geceden fazla kalmam annemlerde sevmiyorum eşimi evimi bırakıp kalmayı geçen sene 3 ay tayin işi yüzünden  bu senede 2 aydır  hamileliğin riskleri yüzünden annemlerde kalıyorum resmen hergun ağlıyorum elinde evine gitme imkanı varsa evine git ne işin var 2 ay hemde kaynana evindee
tarafından
Kesinlikle buraya gelince anladm
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Izin kurulu kimse ona sor. Izin cikarsa dönersin evine
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Eşin yoksa sen niye kaynananlarda kalıyorsun bu erkekler neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. O zaman o da senin annenlerde kalsın sen yokken 
0 oy
tarafından
Pardon da 15 gün izin verdiler ne demek baba evine gitmek için izin mi alacaksın bencede eşin gelince evine dön sen 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
15 gün izin verdiler ne demek onlardan izin mi alıyosun 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,086 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 345 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
5 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.

408,442 soru

12,272,092 cevap

37,628 kullanıcı

Kategoriler

...