Kızlar olay şöyle biz dün köye gittik annemleri bayramlamaha baya 3 saate yakın durduk ilk gittik biz geldik dedim annem hiç kalkmadı yerinden gelin gelin dedi hani yaski diceksiniz yaşı da genç 40 yaşında daha kardeşim varken annem beni görmez biz baya durduk aciktik annemde asla yemek koymadı bize girip hazirlasaydin diceksiniz annem pek öyle şeyleri sevmez daha önce gittimizde kuru fasulye yapmış bende pilav yaptım annem yemedi işte biz pilav yemeyiz sen varsın diye yaptın falan dedi hemen mutfak penceresinden pilavı döktü kızım ben pilav yicen dediği halde mesela bı ara salata yaptım işte yoğurt var niye salata yaptım falan diye neyse biz kalktık annemden mutfakta tavuk isli idi ve bize annem yemek yiyelim dahi demedi meğer de kardeşime oisirmis yemekleri sonra biz gezmeye çıktık kayanamma döndük saat 4 falan kahvaltıyla duruyirz kaynanmda kızım annengilde yemedinizmi dedi bende yok anne yemedik dedim o da hiç mi falan dedi yok dedim tamam canim ben birsuruuu yaptım köy siniye yeyin dedi valla biz baya yedik eşimde ki haklı olarak ah askiiim ahh bu durumu benim annem yapsaydı sen günlerce konuşursun dedi bende haklısın ne diyeyim dedim ama baya bozuldum sonra kardeşimi aradım o da annem yemeğe çağırdı buraya geri geldik abla dedi i kadar ağrıma gitti ki inanamazsiniz öyle iste