0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Kurban bayraminda 10 saatlik yola cikcaz benim ikizlee ozman 22 aylik olcaklar insallah ama arabayi hic sevmiyolar ucakla gidelecek yerde degil köy gitcegimiz yer siz 1.5 2 yasinda cocuklarla nasil yolculuk yaptınız ne yapsam oyalanirlar oto koltuklari vsr ama biri nefret ediyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 aylık kızım şuan 17 aylıkken  bizde yolculuk yapcaz bende merak ediyorm durcakmı die hayrlısı artk
(1,114 puan) tarafından
Ya canim tek en azindan kucaginda falan oyalamaya calis kalem kagit ver sahip cikarsin benim iki tane birine versrm digerinin gözüne sokuyo
tarafından
Aşkm haklısın ama benmkinife araba tutuyo kusuyo bakalım hayrlısı
-Reklam-
0 oy
(2,754 puan) tarafından
2-3 saatlik yolda oto koltuğunda gidiyor ama hiç o kadar uzun yol gitmedik. 
(1,114 puan) tarafından
Benimkilerden biri hic sevmiyor ondan iki koltuguda takmiycam zaten 10 saat koltukta olmaz ara ara yer degistirip kucagima alip yatircam
(2,754 puan) tarafından
Sen bilirsin tabi ama uzun yolda bence tehlikeli olur. Allah korusun bir kaza anında falan tutamazsın ki hangisini tutacaksın ki.
Bizimki koltukta oturmazsa asla durmaz öne falan atlamaya çalışır.
0 oy
(122,901 puan) tarafından
temmuzda 40 saat gitcez bakalim ne olcak
amiin
(4,907 puan) tarafından
Neden uçakla gelmiyorsunuz ki
ucakla hic bisi getiremiyoz yuk parasi cok oduyoz gecen yil sadece 700 euro odedik valizlerde kilo asimi oldu icin esimin arabasida jeep buyuk arac istedim kadar goturup getirriz dedik
(4,907 puan) tarafından
Hıı anladım canım Allah kolaylık versin şimdiden
sagol
0 oy
(14,168 puan) tarafından
15 aylıkken yolculuk yaptık 24 saat otobüsle güzel geçti beklediğimiz gibi geçmedi sizin kendi arabanizsa bence daha rahat olur en azından istediğiniz zaman mola verip çocuklara hava aldirirsiniz 
(1,114 puan) tarafından
Insallah canim umarim benimde korktugum gibi olmaz
(14,168 puan) tarafından
Mesela yeni 2 tane oyuncak al durmadiklari anda çıkar ver ellerine yeni görecekleri için baya incelerler bir süre oyalar bu onları
0 oy
tarafından
Canım bende hep arabayla gidiyodum annemlere 3 saatlik yol araba kolay oluyor uyutmak için falan ama bu bayram da otobüsle geldim ve otobüs zorladı beni sizin ki çok kolay geçer inşallah bebekle yolculuk yapmaktan nefret ediyorum 
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Ben gece çıkmıştım yola gündüz uykusuna yatırmamıştım gün boyunca oyunlar oynadık dışarı çıktık gezdik parka gittik iyice yoruldular. Aksam 8 gibi yola çıktık sabaha kadar ayılmadılar. Arada bir uyandılar süt meyve suyu bisküvi falan verdim yiyip içip geri uyudular 
0 oy
(4,907 puan) tarafından

24 ve 26 aylıkken 2 saatlik uçak yolculuğu yaptık ikizlerimle.  Telefondan çizgi film açtık sonra uyuyakaldılar. Dönüşte de uçağa ait uçuş dergileri fln vardı onlari gosterdik biraz da cizgi film açtık.  Kızım bi ara kalkti arkada oturanlara bakti anneee adam uyuyor dedi herkeste baktı :D  yani çok sorun olmadı iyi gecti. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
9 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
9 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,064 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu

405,719 soru

12,157,916 cevap

36,596 kullanıcı