0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Hanımlar oğlum peygamber sünnetli doğdu . şuan 13 aylık ve ameliyatını yaptırmak istiyoruz yarın götürecez inşallah.cok sitres yapıyorum ya bişey olursa falan diye düşünmekten alamıyorum kendimi.sizce özel hastanemi yoksa devlet Hastanesi'nde mi yaptırayım.

3 buçuk ay önce devlet hastanesi 3 ay sonra getir dedi oruç ayında goturemedik yarın götürecez artık ama çok kararsızım devlet hastanesi ilgilenirmi özel de yaptıracak durumumuz yok ama borç harç yaparım gene.

4 Cevaplar

0 oy
(163,646 puan) tarafından
sunnet hani en onemli sey durum yok diyon borca gircen bilemedim
(62 puan) tarafından
Daha önce hiç özele gitmedik ilgili olurlarmı bilmiyorum. Eğer ücret 3 5 binse verebiliriz ama daha üstü olursa borç alır gene yaparım yeterli yavrum sağlıklı bı ameliyat geçirsin
5 bni gecmex kiz cok ilgililer dr tlf veriyo bisi olsa 24 saat acik arayabiliyon
(62 puan) tarafından
O yarın önce özele götürürüm
tas catlasa 2bin 500 tutar ki o kadarda tutmaz
(62 puan) tarafından
Ameliyatımiz sünnet değil canım biz sünneti bilmeden yaptık . Bebeğimin idrar deliği olması gereken yerden biraz daha aşağıda ameliyatla düzeltilmesi gerekiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlete git kendini boşuna zorlama. Özel diye her zman iyi olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca devlette kiler daha çok vaka görüp, amaliyat yaptığından daha tecrübeliler bence. Doğumu özelde yaptım o da sırf Dr için , bebeğimi de ilk bir ay özele göturdum ama memnun kalmadım devletteki drlar çok daha ilgili ve iyiydiler. Araştır tavsiye edilen dra götür yaptır bence. Durumu çok iyi olan ark bile devlette yaptırdı hepsi çok memnun. Ben zamanını kaçırdım özele gidicem mecbur.
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Ben devletten yanayım şahsen onlara daha çok güveniyorum
(62 puan) tarafından
İlk devlette gösterdim 3 ay sonra getir dedi oruçta goturemedik . bebeğimin idrar deliği olması gereken yerin bı tık altında açılmış ameliyatla düzeltilmesi gerekiyor. Hasas bı ameliyat filan yazıyordu internette o yüzden tereddutte kaldım.
0 oy
tarafından
Maddi durumun yok ise devlete götür 
(62 puan) tarafından
Benim için şuan önemli olan sağlıklı bı ameliyat geçirmek canım maddi durumunu hallederiz bı şekil
tarafından
Vallah canım ben şahsen özelde yaptırıcam nasip olursa

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 802 göst.
0 oy
9 cevap 136 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Aycanmz (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 524 göst.
+2 oy
15 cevap 338 göst.