0 oy
431 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,851 puan) tarafından

Burdan bı arkadas patlıcan sapı yazmıştı hemoroid için onu nasip yapacagiz

Sapları süreklimi kaynatıp icicez yoksa soğuk soğuk mu icicez 
Bide şu ksynadiktan snra sapları atmammi lazım. Yoksa su  her bittiğinde mi ekleme yapacağım su bilgisi olan bilgilendirir mi

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
3 4 patlican sapini cezvede kaynat ic. Sicak icsende olur soguk icsende. Bir kac gun yap yap ic.annem bir ara donduruyordu buzluktan cikarip eritip iciyordu oyle de olur
(2,851 puan) tarafından
Tmm canim çok sağol bide patlıcan saplarının bozulmaması için içimden 3 4tsne alıp diğer patlıcan saplarini dondurucuya atsam olur mu bozulmaması icin
tarafından
Evet oda olur. Patlican saplarini kes dondurucuya koy. Lazim odukca cikartip kaynatirsin. Ayni etkiyi sagliyor
(2,851 puan) tarafından
Tamm canım çok sağol Rabbim razı olsun
tarafından
Gecm8s olsun cnm iyi gelecektir. Yediklerine de dikkat et. Acı ozellikle isot basuru azdiriyor. Aci yeme
(2,851 puan) tarafından
Sağol canım inşallah dikst ederim
-Reklam-
0 oy
(424 puan) tarafından
Bende bekleyim
0 oy
(122,942 puan) tarafından

image

patlicani bilmemde bu crem cok iyi
(2,851 puan) tarafından
Canim ben ne krem kullandimsa anında geçirdi yine tekrarladı mayasıl otu post acmistim onu kullandım çok iyi geldi de ben tamamen geçmesini istiyor bı arkadaş burda yazmıştı görürse belki cevap verir patlıcan sapı da iyimis
(2,851 puan) tarafından
Canim ben ne krem kullandimsa anında geçirdi yine tekrarladı mayasıl otu post acmistim onu kullandım çok iyi geldi de ben tamamen geçmesini istiyor bı arkadaş burda yazmıştı görürse belki cevap verir

patlıcan sapı da iyimisSuyu tencereye koyup sapları içerisine atın. Suyu saplarla birlikte tencerenin kapağını kapatıp yarım saat kaynatın. Soğutup patlıcan saplarını içerisinden alın. 5 gün boyunca hazırladığınız kürü sabah ve akşam aç karnına bir bardak için. Elde ettiğiniz suyu buzdolabında saklayabilirsiniz
0 oy
(2,851 puan) tarafından

image

Patlican sapi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 274 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde purple110 (69 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,610 kullanıcı

...