0 oy
979 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
kzlar evde arapca ogrenmek konuşmak istiyorum nasıp yapabilirim online kurslar çok pahali yüz yüze eğitimlere gidemem hamileyim . anaokulu öğretmeniyim dogumdan sonra calismak istiyorum arapça avantaj olacak benim icin temelim var hatay arabıyım ama tam tamına blmiyorum ailem bizle kucuklukten beri konuşmamiş . eşimde senin ailen arap onlardan öğren diyor bende ayni şey degil diyorum ama anlatamiyorum o yuzden para ondan çıkacağı için bu konuda cimrilik yapiyor o kendince hakli bende hakliyim :(

6 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Sıfırdan başlamak isterseniz Zehra okmen var instagramda. Haftada 2 ders şeklinde ilerliyor. Sayfasına mesaj atarsanız detayları ordan öğrenebilirsiniz. 
(104 puan) tarafından
tesekkur ederimm canm bakacam
-Reklam-
0 oy
(19,137 puan) tarafından

Ben verim sana online ders mardin arabiyim :D para da istemem. Hahahah şaka bi yana arapca kolaydır ya her dile hitap ediyor biraz farsça biraz türkçe biraz arapça karışık 

(104 puan) tarafından
yaaaa ama heyecanlandım bi an :(( sonunu okuyuncaya kadaaarr
(1,159 puan) tarafından
Kız arapça kolaymı çok zor vala
(19,137 puan) tarafından
Bana kolay geliyor belki biliyorum diyedir
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Canım arapça göründüğü kadar kolay değil grameller çok zor fiil çekimleri var ,yüz yüze ders almadan konuşacak dereceye gelmen çok zor 
(104 puan) tarafından
ama temelim var kuzum hiç bilmiyor degilim sadece geliştirmem lazm . gidemem bi yere malesef eşim online izin vermiyo bi yerede gondermez
(1,058 puan) tarafından
Olmuyor işte canım imam hatip mezunuyum hocamda derdi hep ben bile konuşamıyorum onlarla anlaşamıyoruz grameller tutmuyor aksanlrida çok farklı zor yanı
(104 puan) tarafından
anladm canm napalım artık bildiğimiz kadar :((
0 oy
(52 puan) tarafından
youtubedan da bakabilirsin bence 
(104 puan) tarafından
bakıyorum canm
0 oy
tarafından
Kuzu grameller falan derken sizin arapçayla aynı değil ve açıkçası arapça zorm hafızım imam-hatip mezunuyum. İlahiyat birinci sınıf terkim. Öğrenme şansım olsaydı şimdiye atanmış hoca olmuştum. İnşallah öğrenecek bir yer bulursun. Bulursan bana da söyle belki bana da yararı olur ❤️
(104 puan) tarafından
ya instagramda bi sayfa buldum bu yorumdan sonra link atacam incele fiyatida uygun ama eşim vermiyor para katılamiyorumben yanu katilacak olsam kesinlikle bunu denerdim biraz temelim.var alfabeyi bliyorum okuyabiliyorum konuşulanlari anliyorum ama dediğin gibi kelimesi var grameri var öğrenmek lazm yani bi işe başlayinca avantaj
(104 puan) tarafından
tarafından
Takibe alayım sayfayı bebişin uykusu falan biraz düzene girsin belki bende ders alırım. İmam Hatip te Arapcam çok iyidi sınavlardan hep 80 üstü alırdım fiil çekimlerine falan bayılırdım ama işte biraz cesaret biraz feraset :))). Epey birşeyler lazım bana
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Arapça çok zor bir dil yakın olsak ögretirdim sana ben arabım ve çocugumla arapça konusmak istiyorum türkceyi dısarda illa öğrenir babası istemiyor türkce konus diyor

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 179 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Anqel (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pimpirik anne (137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 265 göst.
+2 oy
2 cevap 138 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu