+1 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Daha yeni katıldım buraya bu soru için oğlum bazadan düştü :( o kadar ağladı ki elim ayağım halen titriyor şuan sustu düştüğü yer fazla mesafe yoktu birşey olur mu Dr gotursemmi 

14 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kaç aylık.    
(4 puan) tarafından
9 aylık
(44,928 puan) tarafından
Büyükmüş korkma canım sen yinede iki saat uyutma aniden kusarsa felan direk götür takipte kal yinede bişey olmaz Allah'ın izniyle düştüğü yer yüksek değilse çok korkma
(4 puan) tarafından
Tamam çok teşekkürler Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Canım düştüğü yer yüksek mi. Uyutma 2 saat. Gözlemle gözlerde kayma varmı. Kusma olursa götür hastaneye. Şişlik varmı. Yerden nasıl aldın yüz üstümü sırt üstümü 
(4 puan) tarafından
Sırt üstü aldım şuan iyi uyumadi ama korkuyorum ben :(
(909 puan) tarafından
Korkma canım allahın izni ile birşey olmaz inşallah. Benim doktor çocuk düşerken dikkat edin kafa arkasına düşmesin der. Benim ki 24 aylık olacak. Biz 2 aylık iken yataktan düşmüştü ve çok yüksekti yatak.
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Boyu kaç bebeğinin birde düştüğü yeri ölç canım düştüğğ yer boyundan s kısaysa cok telaşlanma tabi diğer şeylere de dikkay et mesela uyutma gözlerinde kayma var mı ona bak falan farklı bir duruö varsa hemen götür acile
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun bazada yatırıyorsan yanlarına korumalık yapılıyor ben öyle yaptırdım yatağı alırken
0 oy
(2,525 puan) tarafından
60 cm den yüksek de eğer bir yaş altı bebekleri doktora götürmekte fayda var canım geçmiş olsun 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kuzum bizimki bir metreden düştü koşa koşa gittik çok şükür birşey çıkmadı uyutmakla alakası yokmuş fışkıra fışkıra kusarsa tekrar getirin dediler bize için rahat olsun sıkıntı yapma kendine geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
2 saat uyutma 

Göz kayması, kusma olursa götür

Birde düştüğü yükseklik ne kadardı ??
0 oy
(340 puan) tarafından
götürmekte fayda var küçük bebek sonuçta baş beyin önemli tabi götürsen bi röntgen çektir Rabbım korusun geçmiş olsun 
0 oy
(122,627 puan) tarafından
gecmis olsun    
0 oy
(13 puan) tarafından
Valla benim oğlumda ilk düştüğünde yatağın yüksekliğini falan ölçtüm sonra acile gittik hemen Dr bekletti iki saat emar çekmedi çok küçük dedi sonra kusma falan gözlerde kayma ellerde titreme olursa gel dedi şükür bir şey olmadı sonra dün akşamda düştü maalesef Dr gitmedik kaşını üstü şişti biraz ama asla yatağa almam artık çok korktum 2 saat uyutmadım baktım kusma falan bi şey olmadı iyi şimdi 
0 oy
tarafından
Bişey oldumu canm 
0 oy
(50,874 puan) tarafından
geçmiş olsun ne kadarlık oglun
0 oy
(11,562 puan) tarafından
Götür canım. Gecen benim kız düşmüş ayagı takılıp okulda da 8 saat hastahanede gözlemde kaldı.saat bası bakıyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elifnaz_01 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
2 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 279 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 383 göst.