0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Önceki postalardan bilen biliyor dur belki kaynim 24 yaşında benimle  kalamaya gelmişti memleketten ama çalışmak için çalışmadı surekli evdeydim rahat edemiyordum  kayinpederimi arayıp olmuyor boule dedim üst katta da gorumcem oturuyor 1 aydır onda kalıyor ve gorumcemlwr bana tipli alttan alttan hep laf sokuyorlar bana sizce ben yanlış birsey mi yaptım doğru mu yani o genç adamın benim yanımda olması sürekli..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen en iyisini yapmışsın. Kendi bacısı varken yengede durmak da neymiş. Muhtemelen gmrümcenin kocasına laf ettirmemeye çalışıyolardır geldi de ben besledim çalışmyo demesin diye senin eşinin kardeşi ya istediği kadar dursun kardeşine bişey demez diye düşünüyolardır
(29 puan) tarafından
Aynen öyle valla o dusuncedeler
-Reklam-
0 oy
(8,142 puan) tarafından
Ablası dururken senin yanında durması ne kadar caiz hiç düşünmüşler mi acaba 
(29 puan) tarafından
Yok pnu soylemiyrolar
0 oy
(803 puan) tarafından
Ablasinda kalsın genç yengesinin yanında ne işi var caiz de değil iyi yapmışsın gitsin ablasına boşver 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Onların yaptığı saçma insan kayınpederi olduğunda rahaat edemiyor sen genç adamla ne kadar rahat edebilirsin ki ayrıca yarın öbür gün laf söz çıkmayacağı ne malum kimsenin aagzinin kemiği yok. Ve görümcem bir kat yukarda gitsin bacisinda kalsın tabiki 
(29 puan) tarafından
Iste anlayana

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 243 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
26 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,573 soru

12,450,146 cevap

46,283 kullanıcı