+1 oy
625 göst.
Aile kategorisinde (942 puan) tarafından
Kızlar babam nisanın 20 sinde İstanbul'a gitti. ablamın yanına. Gitmeden önce bize geldiler 10 bu gün kaldılar.  Sonra gittiler evlerine babam gidince Annemde arefeden iki gün önce cuma günü geldi yanımıza. Kardeşimle birlikte. Bayramın 2. Günü babam halamın oğluyla geldi. Eşim çok sinirlendi ne işi var bekar adamın benim evimde bilmem ne dedi. Bana dedi ama tabiki. Anneme bişey belli etmedim babamlar geldi. Eşim böyle suratı asık gibi yorgun gibi konuşuyor hep milletle. Dün gittiler evlerine. Halamın oğlu cumartesi dönecekkmis.  Annem aradı cuma günü size gelicez yine pazar evimize döneriz dedi. Bende eşime dedim. Ne kadar çok geliyorlar insan da biraz arlanma olur. Demekki çok yüz vermişim geldiler mı gitmiyolar. Sık sık bu kadar gelinmez. Yatsam yatamiyorum kalksam kalkamıyorum. İşten yorgun geliyorum uzanmak istiyorum uzanamiyorum. Neler neler sayıyor. Tuvalete rahat giremiyorum diyo. Bende hiç sesimi cikartmadim sabır dedim. Ağladım öyle gece oldu bu konuşma oğlum da uyuyodu. Şimdi sabah kalkmış bana diyoki suratın niye asık. Ben ne yapayım şimdi 

22 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından
Kendi aileleri olunca dut yemiş bülbüller hatta daha fazla kalsın diye ısrar edilir ama kızın ailesi her zaman batmıştır kocaya asla şaşmaz bu... niye kadın pç mi ailesi gelemez mi... demek kişi kendinden bilir işi halanın oğlu için dedikleri şeyleri Kendi yapmış demek ki sonuna kadar haklısın
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Şöyle anne eşim rahatsiz oluyor gelmeyin sık sık de adamın da hakkı kimse kusura bakmasın yani onların ar edip düşünmesi lazım resmen ayaklarını alıştırmalarıni geçtim  ir de üstüne akrabalarını getiriyorlar ayip
(1,856 puan) tarafından
Az önce yorumları okudum kanim durdu resmen kendi annesi de geliyormuş vs vs tamam annen sana yardım edip gelebilir baban gelebilir bayramda gelirler sorun yok ama eşin izin gününde rahat etmek ister sürekli gelmelerini sorun etmiş adam dedemiz ki hiç gelmesinler elin adamını da getirmesinler demiş ben de olsam kızardım eşimin annesi bize gelirken bekar akrabası bir kadını getiremez getirse kıyameti kopertirim bitti bu kadar eşin haklı ailenle konuş gelin ama bu kadar sık eşim rahatsiz oluyor de uygun bir dille yani sonuçta huzurunuz kalmamış aynı şekil kaynanan da çok geliyorsa sen rahatsız oluyorsan sen. De tepkide bulun siz bir ailesiniz önceliğiniz kendiniz olmalı

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 941 göst.
5 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 317 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.