Kızlar babam nisanın 20 sinde İstanbul'a gitti. ablamın yanına. Gitmeden önce bize geldiler 10 bu gün kaldılar. Sonra gittiler evlerine babam gidince Annemde arefeden iki gün önce cuma günü geldi yanımıza. Kardeşimle birlikte. Bayramın 2. Günü babam halamın oğluyla geldi. Eşim çok sinirlendi ne işi var bekar adamın benim evimde bilmem ne dedi. Bana dedi ama tabiki. Anneme bişey belli etmedim babamlar geldi. Eşim böyle suratı asık gibi yorgun gibi konuşuyor hep milletle. Dün gittiler evlerine. Halamın oğlu cumartesi dönecekkmis. Annem aradı cuma günü size gelicez yine pazar evimize döneriz dedi. Bende eşime dedim. Ne kadar çok geliyorlar insan da biraz arlanma olur. Demekki çok yüz vermişim geldiler mı gitmiyolar. Sık sık bu kadar gelinmez. Yatsam yatamiyorum kalksam kalkamıyorum. İşten yorgun geliyorum uzanmak istiyorum uzanamiyorum. Neler neler sayıyor. Tuvalete rahat giremiyorum diyo. Bende hiç sesimi cikartmadim sabır dedim. Ağladım öyle gece oldu bu konuşma oğlum da uyuyodu. Şimdi sabah kalkmış bana diyoki suratın niye asık. Ben ne yapayım şimdi