0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Başka birisi vatsapimi kullanabilir mi bnden habersiz şifre flan gelmeden hani önceden kuzenim instagramimi bnden habersiz kullanıyordu  ******** bunuda yapablr mi

7 Cevaplar

0 oy
(20,663 puan) tarafından
Evet okutturp kullanır kodunu
(1,517 puan) tarafından
Okutmasi için telefonum.onda olmasi lazim
(20,663 puan) tarafından
Evet tabi
(1,517 puan) tarafından
Ha işte telefon onda değildi görüşmüyoruz
(9,731 puan) tarafından
Girememesi lazım nette arastır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanmıyorum ya yapamaz 
0 oy
tarafından
Hayır canım wp tek bı telefonda açılıyor eğer o kullansa sende wp kullanamazsin aynı numarayla hem sana msj gelir anca onaylarsin öyle kendi telefonuna açılır eğer actiysa oraya senden telefonundan wp a giremezsin
0 oy
(1,137 puan) tarafından
İmkansız kare kodu okuyabilir ama oda telefonda kabak gibi görünüyor wp başla tele bağlı diye yazar onun dışında imkansız yani olamaz 
0 oy
(135,790 puan) tarafından
oyle olsa tlf gorunur baska tlf bagli diye
0 oy
tarafından
Ücretli uygulama varmış onla açabilir
0 oy
(752 puan) tarafından
Ben kardeşimin telefonuna yapmıştım kontrol amaçlı kimlerle konuşuyor bileyim diye hareketlerini ve huyunu sevmediğim için değişme gördüm kardeşimde annemle babama  kimseye bişey demeden telefon kodu okuttum kimle ne konustuysa bana mesajları gelirdi kime ne yazmış kim ne durum paylaşmış bı nevi ele geçiriyorsunuz telefonu diyelim bı kere okutmak yeterliydi  3 yıl önce falan yapmıştım baktım sıkıntılı bı durum yok sonra uygulamayı kaldırdım  şimdi nasıl yaptığımı unuttum ama olabilir yani böyle şeyler  
(1,517 puan) tarafından
Ama öyle bişe olsa telefonum eline geçmesi lazım kod flnda gelmedi iki doğrulama kodu yaptım ama canımı sıktı profilimin yok olması
(752 puan) tarafından
Kız sana kod gelmiyor zaten misal ben uygulamayı açıyorum semin telefondan da  WhatsApp web var ya oradaki yere tıklayıp linkini okuttum mu tüm hesap karşı tarafa geçiyor  sana mesaj kod bildirimi gelmiyor ki. Biz mesela universtede kirtasiyeden not çıkartırken adam whatsap  weble kodu okuutuyordu benim whatsap  onun bilgisayarına aktariliyordu ben ordan tarif ediyordum şunlar inecek abi diye gözümün önünde de çıkış yapincata kadar bekliyordum sonra sıradaki arkadaşıma geliyor tekrar kod okutuyordu
(1,517 puan) tarafından
İşte benim telefonumda karşı tarafın elinde olması lazim dimi kodu okutmasi için
(752 puan) tarafından
Ha evet canım senin kodu okutmasi için bı kere de olsa telefon onun eline geçmesi lazim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 783 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 115 göst.