0 oy
376 göst.
Aile kategorisinde (6,753 puan) tarafından

Kizlar oglum 3 haftadır kreşe gidiyor her hafta bi yerinde yara oluyor. İlkimde gözünün orası çizilmiş sordum oyuncak kavgasi yapmışlar gecen hafta bahcede oynarken benim oglumin gözüne kum gitmis ama bi gorseniz kıpkırmızı olmus doktora götürdüm damla verdi. Bugün de kafasinin orda morluk var yüzünde de tirnak izi gibi kızarıklık var. Sizin çocuklarda da boyle oluyor mu? Bu sonuncu su canima tak etti artik aradim konustum müdürle öğretmenle. Aklımı orda bırakıyorlar her hafta birsey oluyor cocuguma ☹️:(

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kamera yokmu kreste izleyemiyomusunuz kac olmus iyi bi uyarin onun icin para aliyolar zaten ilgilenmedikten sonra niye bosa para veresinizki
(6,753 puan) tarafından
Sabah gidip izleyeceğim canım bu kaçıncı oldu. Para veriyoruz birde cocugumuza olmayan kalmiyor.
-Reklam-
+1 oy
(11,215 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benım kızım 4 yildir gıdıo her gün bır yarayla gelıo. Bugünde bısıkletten dusmus. Çocuk bunlar durmuyorlar kı :)

(6,753 puan) tarafından
ayy cok gecmis olsun ☹️nasil cizilmis. Bizimki hep kafasina darbe aliyor canim ona sinirleniyorum kolu bacağı olsa neyse en onemli tehlikeli olan kafasi ☹️
(11,215 puan) tarafından
sagol canim napalimä aetik cocuk dioz bizee
0 oy
tarafından
Kaç yaşında ne olduğunu anlatamıyor mu bende  3 yaşında vermeyi düşünüyorum ama böyle şeylere hiç tahammül edemem. Kamera varsa bak öğretmenini uyar sürekli olması çok saçma. 
(6,753 puan) tarafından
Temmuzda 3 yaşına girecek. Bende bundan korkuyordum korktuğum başıma geldi. Birsey oldugunda anlatıyor aslında ama herseyide söylemiyor öğretmenlerine. Evde oldugunda söylüyor bi yerini vurunca getirip hemen gösterir bana anne vurdu aciyor diye. Yarin gidip bakacağım canim kameralar a 1.oldu tamam dedik 2.de de ama 3.de artik sabrim taştı. Çocuğuma birşey falan olur kafası birde allah korusunu sert çarpsa nasıl ödeyeceğim hesabını ☹️
tarafından
Yani bide korkak olur eğer şiddet varsa oraya emanet ediyorsun para veriyorsun adam gibi baksınlar ben bile sinir oldum şu an
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Git konuş canım madem ilgilenemiyorlar daha az çocuk alsınlar ya da daha fazla çalışan alsınlar kreşe 
(6,753 puan) tarafından
Yarin gidip konuşacağım canim bu kaçıncı oldu. Birdaha da yollamam zaten kreşe.
0 oy
(123,085 puan) tarafından
kuzeyi gonderdim hic oyle bisi basima gelmedi orda kamera yokmu
(6,753 puan) tarafından
Var sevdos sabah gidip izleyeceğim
0 oy
(2,093 puan) tarafından

Benimde oğlum var ve 4 yaşından önce krese vermeyi düşünmüyorum kendine bişey yapılsa diyebilmeli 

Ayrıca kreş ortamı sınıfta çok çocuk oluyor birebir ilgi olmuyor düşme çarpma olacak mecburen ve çocuklardan biri hasta olsa mesela grip olsa hepsine bulaşıyor kreş ortamı çok farklı 
(6,753 puan) tarafından
Gider gitmez hasta oldu zaten:/ illa ki çarpmalar ufak tefek olur da sürekli de olmaz.
(2,093 puan) tarafından
Canım benim öğretmenlik yaptığımız zamanda sınıfta 19 çocuk vardı mesela hangisine bakalım mesela yetişemiyorduk müdür sınıfı azaltmiyordu sürekli hasta olurlardı vurma carpmalar hergun birilerine oluyordu birbirini iten mi ararsın sıra kavgası yapan mı :) sınıfları kaç kişi kalabalıksa konuşun azaltsinlar bence
(6,753 puan) tarafından
Müdürün hatasi demekki . 18 kişi var sınıfta cok küçük olanlar var onlardan digerlerine sira gelmiyor herhalde .
(2,093 puan) tarafından
Aynen kalabalıkta zor düşünsene evde 18 çocuk hangisine aynı anda bakabiliriz

Bence sınıflar 10 kişi anca olmalı küçük yaş grubu için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
16 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Alya.1813 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.