Ev sahibi girdik gireli sıkıntılı zaten eve ne bilim böyle olduklarını hiç girmezdim başta karısıydi şimdi adam kadın önceki kiracıyı övüp övüp bitirmedi benden sürekli günlük kahvaltıya çiğ köfteye vs çağırmami bekledi bakti ben bir tek çocuklarla evle alakaliyim umudu kesti kocasını yonlendirdi benim alt katta oturunlari da kendileri çıkarmış hoşlarına girmemiş başta dedik klima kullanacağız kullanın sıkıntı yok dediler şimdi de eşim odaları değiştirdi kendilerin sesi yüzünden bu kez de akşam eve gelmiş matkap sesini duyup bende koydeyim eşime evden çıkın demiş eşim de abi ben açtığım yerleri kapatıyorum zaten demis her çıktığım yerde ögle yaptım demiş ama sonra iyi aksamlar demeden çıkmış gitmiş üst kata sıkıldım rabbim bana ev nasip etsin insllah bu ev sahiplerinin hep kötüleri bana mı gelir evlere taşındık taşınali istemiyorlar zaten sürekli birşey vuruyorlar gece olunca benim de iki kızım var 23.30 da yatarlar en geç ama bunlar 12 den sonra başlıyorlar ses yapamaya birşeylerle sürekli vuruyorlar aşağıya bunaldım bende kiracı olmaktan rabbim herkesi ev sahibi yapsın beni de bir tane kendimiz oturacak gibi olursa yeter diyorum hayırlısı ile