0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bu gece bebeğim ayağımdan inmedi. Bacağıma kramplar giriyo,Neredeyse üç aydır böyle 14aylik . Kucağımda uyuyor ayağımda uyuyor ama beşiğe , koltuğa koyduğum gibi uyanıyor ve elleriyle sürekli oynuyor uyuduğu yerde. Nasıl vazgecirrbilirim ve 8aylik hamileyim artık koltukta düz yatmaktan belim ağrıyor . Bı çaresini bilen var mı ya çok yoruldum

4 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
Yatağa aldığında , sırtına pıt pıt vurmayı dnese pış pış söyle , dinlediyi nini varsa aç belki öyle uyumaya devam eder 
tarafından
Denedim beş dk sonra bağıra bağıra ağlayıp kalkıyor
-Reklam-
0 oy
(930 puan) tarafından
Canım eline uyku arkadaşı, battaniye, kapaliysan baş örtün, yastık gibi bireyler vere bilirsin benim kızımda aynı eli hiç durmuyor önce Müslum örtüsüyle uyuyordu şimdi yastıkla küçük yastığı var rahat ettim uykuya hızlı dalıyor 
tarafından
Onu yapiyodum sarılıp uyuyodu sakince. Şimdi ısırıp ısırıp ipleri yutmak istiyor dişleriyle iplerini çekiyor ben de şaşırdım napcagimi
(930 puan) tarafından
İpli bolmayan birsey dene canım Rabbım yardımcın olsun çok zor valla
Oğlumda kadife ipten aysi var onla uyuyor
Kızda yastiklarla
0 oy
(611 puan) tarafından
Uyku saati gelince beraber yatağa Uzan başına okşa hemen yatmaz ama en azından senin ağrın olmaz 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Hamak al hamakta salla, çok rahat edersin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 399 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
3 cevap 97 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linkin (20,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,184 soru

23,645,907 cevap

308,203 kullanıcı

...