0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar annemlere geldim de yarın nişan var kuzenimin bahçede olucak genelde hep düz saç severim ben ama hem düzleştiricimi unuttum evde hemde farklı olsun istiyorum bu sefer kuaföre gitmek istemiyorum neler yapabilirim sizce kıyafetim siyah pantolon üstü kiremit rengi bluz giycem salaş saçlarım da omzumdan biraz daha uzunca 

7 Cevaplar

0 oy
(164,117 puan) tarafından

utuyle duzlestir diycektimde duz istemiyosan bilemedim

(25,181 puan) tarafından
Bu sefer düz istemiyorum sevdoş ya az değişik olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saçlarını sar canım lüle lüle olsun 
(25,181 puan) tarafından
Tm kız öyle yapcam ahah toka alayım şu lastiklerden bari :D peki yandan mı ayırayım sence ortadan mı hadi bunuda söyle :D
tarafından
Senin yüzüne bağlı mesela benim yüzüme ortadan yakışıyor senin nasıl olur bilemem balım seni görmem lazım ☺☺☺❤
(25,181 puan) tarafından
Ulan görmedin mi beni hülyoş teessüf ederim :D ikiside gidiyo bana ortadan da yandan da :D
tarafından
Aşko gördüm mü bilmiyorum vallahi yahu ☺ o zaman yandan yap havalı olsun ☺☺
(25,181 puan) tarafından
Peki öyle yapcam :D
0 oy
tarafından
Yani en fazla yıkayıp kıvırcıklaştıran spreyler var ya onlardan kullanabilirsin aklıma o geldi 
(25,181 puan) tarafından
Hiç kullanmadım o spreylerden ama ıslakken mi kullanılıyo onlar
tarafından
Sanırım ıslakken kullanılıyor gratiste var
(25,181 puan) tarafından
Gratise bi bakayım bugun saçımı tek tek örüp bekletip açayım diyorum onun içinde kullanılır mı bu
tarafından
Ben bir kere arkadaşıma almıştım gratisten sipariş etmişti ama sanırım zaten laleleri bozulmaması için kullanılıyormuş. Annem biz çocukken ıslakken saçlarımızı önerdi düğünlerde sonra da bozulmasın diye şekerli su serpiştirirdi doğal jöle:) nerelere götürdün beni:)
(25,181 puan) tarafından
Hahaha vay be anılar canlandı :))
0 oy
tarafından
Mısır beligi yada balık sırti derler biliyorsan duş al öyle ör gitmeye yakında örgüyu aç spreyle çok güzel oluyor 
(25,181 puan) tarafından
Biliyorum ama kendimi öremiyorum başkasını örüyorum o model ya :) güzel olurdu aslında. Tek tek öreyim diyorum parmak kalınlığında spreylerim sonra açarım dalgalı olur diye düşündüm
tarafından
Biliyorsan örülür aslında aynadan bakınca görünüyor açık değilim ama evde kendimin oruyorum ben öylede olur ama çok ince örme püskül püskül olur sonra ☺️
(25,181 puan) tarafından
Çok tersime geliyo nedense kendimi o model örmek :) normal örgü yapıyorum ama kalın öreyim biraz o zaman
0 oy
tarafından
Sana herşey yakisir
tarafından
Nasılsın
tarafından
Yakismaz be neresi yakissin gaz verme suna kfjfhd
tarafından
Meltem valla iyiyim, alıştım kabullendim rabbim daha büyük acılar vermesin inşallah

Mihri valla yakışır ele sirindir :)
0 oy
tarafından
Otur evinde yaa
0 oy
tarafından
Selo kusyuvasi topuzu yap bide ustune kurmizi gullu tokalardan tak bide bi kutu sim al kafandan assa boca et goz makyajinda farinada o simlerden kullanabilirsin varya dehset olursun demedi deme ahahhahah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 152 göst.
12 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif21 (2,666 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,494,974 soru

24,423,111 cevap

351,725 kullanıcı

...